Kolona

Mišel Kalajžić

LICE I NALIČJE Dok nije bilo "kune ni dinara" bili su čudaci iz starog Kazališta lutaka, ali s obilnim EU dotacijama, nezavisni kulturnjaci su Gradu odjednom postali "in"!

Ana Vučetić Škrbić

ZAŠTO U ZADRU NIKAD NEĆE BITI "ŽUTIH PRSLUKA" Do kad će nam djecu obrazovati oni koji mrze, šire mržnju ili pred njom zatvaraju oči?

Mario Vuksan

ZADAR (NI)JE OTOČNI GRAD Kako su se zadarski otoci provukli ispod radara Financijske agencije?!

Mario Vuksan

ADIO VAM UHLJEBNIČKA 2018. U zadarskim je slučajevima, osim rođačkih veza, važno i iz kojeg si kvarta, s kim si odrastao, s kim si tulumario, s kim igraš mali nogomet i tko ti je pjevao na piru!

Predrag Opačić

ŠTO JE ZAJEDNIČKO RENATI PEROŠ, LUKI PERINIĆU, ZVONIMIRU VRANČIĆU I TOMISLAVU LETINIĆU? Mi ih biramo, oni nekog imenuju, a kada donesu nezakonite odluke, račun plate najbogatiji – porezni obveznici!

Mišel Kalajžić

OBRAZ ZA NAKNADU Zadarski telekom signal po duhu svetom u zoni slobodnog udarca

Mario Vuksan

ZAŠTO ZADRA NIJE BILO NI U ŠIROJ KONKURENCIJI ZA OVOGODIŠNJE TURISTIČKE NAGRADE? Turizam, profit i priznanja nose ozbiljni turistički profesionalci, a ne amateri na kojima se bazira Zadar!

Ivica Nevešćanin

ZAŠTO NAM TURISTIČKA ZAJEDNICA SKRIVA TROŠKOVE PUTOVANJA ČLANOVA TURISTIČKOG VIJEĆA I NADZORNOG ODBORA ​Gradonačelniče Dukiću, tko laže: Vi ili vaš prijatelj Mario Paleka? Ili lažu da bi vam smjestili...

Dražen Žura

TEORIJA NAS JOŠ DRŽI U IGRI ZA ODLAZAK NA SP U KINI, ALI... Bogdanović, Šarić, Zubac, Žižić..., bez obzira na njihove kratke bljeskove na NBA sceni, nemaju težinu i odlike pobjednika!

Ivica Nevešćanin

MI SMO ZAMISLILI KAKO JE TO IZGLEDALO, MORA DA JE BILO URNEBESNO Kako su članovi Turističkog vijeća izabrali Marija Paleku, što su ga pitali i što im je on odgovorio...

Page 3 of 14First12[3]45678910Last