Kolona

Ivica Nevešćanin

IMA LI ITKO MUDA U TZ GRADA ZADRA? Gradonačelniče Dukiću, zašto ne stanete na kraj ovom kokošarenju članova Turističkog vijeća?!

Predrag Opačić

POSLOVNA TAJNA JAVNOG PODUZEĆA Vjerovali ili ne: podatke o poduzećima koja ne plaćaju vodu, zadarski "Vodovod" proglasio – poslovnom tajnom!?

Mario Vuksan

OD FALŠIH GUMENIH BOMBONA DO ZMIJA OTROVNICA Zašto Barakovićeva ulica najbolje ilustrira promašeni koncept zadarskog turizma!

Mario Vuksan

ZAŠTO IMAMO TURISTIČKU STRATEGIJU KOJA SE NE PROVODI? Zadarski turizam je u koncepcijskom i organizacijskom rasulu za što su krivi Turističko vijeće, Skupština TZ-a, Gradsko vijeće i gradonačelnik!

Mišel Kalajžić

GOLA ISTINA Zvuči nelogično, ali je zapravo točno: Imamo povećanje broja gostiju i - podbačaj turističke sezone!

Mišel Kalajžić

VELIKA MISA ZA NAŠE MALO SELO Zašto za Luku, Danijela, Šimu i Dominika ne navijamo na Forumu? Pitajte Turističku zajednicu!

Mario Vuksan

KAKVU JE ŠTETU IZAZVAO ČELNIK AKCIJE MLADIH DIVERZIJOM ŽUPANIJSKE SKUPŠTINE Rubešina buka ide nauštrb puka

Mario Vuksan

JOŠ DESETAK DANA ZA RASPRAVU Gradonačelniče, objasnite otočanima novi zakon

Predrag Opačić

SOCIJALDEMOKRATIMA JE JEDINI IZLAZ RASPUŠTANJE, ALI NI TO NE BI POMOGLO Zašto se zadarskom SDP-u dogodila najveća noćna mora svake stranke?

Mario Vuksan

KAKO SU SE RAZIŠLI VODITELJ KLAPE 'KOŽINO' ANTE RADOS I PRVI TENOR DUJE STANIŠIĆ Tko je fulao intonaciju: direktor TZ Grada Zadra ili predsjednik MO Petrčane?

Page 4 of 14First123[4]5678910Last