Kolona

Mario Vuksan

KUD ODE TUNA, SUSHI & WINE FESTIVAL? Kako je gastronomski spektakl pretvoren u malu pučku zabavu bez Japanaca, sushija, tune i sa dvije kaplje vina!

Mario Vuksan

POST FESTUM NAJVAŽNIJE PROSINAČKE MANIFESTACIJE U ZADRU Advent u Zadru (ni)je turistički zanimljiv proizvod

Dražen Žura

KOŠARKAŠI ZADRA IZGLEDAJU MOĆNO! Što se dogodilo? Kako je Zadar počeo pobjeđivati iza Masleničkog mosta...

Ivica Nevešćanin

KULTURNA INVENTURA ZADRA U 2017. Na što smo bili ponosni, zašto najbolji nisu nagrađeni i tko nas je najviše osramotio! A to svi znaju...

Ivica Nevešćanin

KAKO SU POLITIČARI PRISVOJILI ZASLUGE ZA UNESCO, ILI... Kako su mali ljudi svjetsku svečanost sveli na mjeru gradskog protokola i od Zadra napravili palanku!

Mišel Kalajžić

GOSTI OD PAPIRA Kad se podvuče crta Vir je u studenome zapravo imao 219 noćenja "pravih" turista, svih ostalih 67.993 su od – vikendaša!

Predrag Opačić

POSTOJI SAMO JEDAN RAZLOG ZA SMJENU GRADSKIH DIREKTORA Zašto je Vlatko Marušić morao otići, a Renata Peroš nam i dalje plazi jezik?!

Lada Burčul

PRIOPĆENJA RENATE PEROŠ I DAVIDA RICOVA KOD NAS SU IZAZVALA SAMILOST Slučaj Ricov otvorio je Pandorinu kutiju kadroviranja u Narodnom muzeju. Koliko je i koga Renata Peroš zapošljavala još nismo stigli pisati. A hoćemo...

Mario Vuksan

KAKO JE LAKO GRADSKI PARK POSTAO PRIVATNA DISKOTEKA? Javni prostor na atraktivnoj lokaciji darovan je jednoj tvrtki i jednoj osobi radi profita

Predrag Opačić

REBUS DEKALMETIZACIJE TRESE HDZ Ako Dukić potjera sve Kalmetine ljude, tko će mu ostati? Ako ih ne promijeni, zbog čega je uopće izabran? I je li važnije koga Dukić miče ili koga imenuje?

Page 6 of 14First12345[6]78910Last