PRVA DAMA BRAZILA BEZ RAZMIŠLJANJA SPASILA PSA IZ LEDENOG JEZERA Skočila je odjevena u vodu; agent koji je odbio pomoći, više nije u službi...

PRVA DAMA BRAZILA BEZ RAZMIŠLJANJA SPASILA PSA IZ LEDENOG JEZERA

Brazilska prva dama, Marcela Temer, skupila je ‘bodove’ kod svih onih koji suosjećaju sa slabijima od sebe. Žena predsjednika Michela Temera bez razmišljanja se bacila u ledeno jezero kako bi spasila svog blesavog psa, prenosi Jutarnji.hr.

Iz ureda predsjednika priopćeno je da je prva dama skočila u jezero koje se nalazi u sklopu predsjedničke palače u Brasiliji kako bi spasila svog psa. Njezin Picolypasmine Jack Russell završio je u jezeru i mahnito se trudio održavati na površini.

Kad je vidjela da se muči i da je u totalnom strahu, Temer se bacila u jezero kompletno odjevena kako bi ga spasila, piše BBC. Agent iz osiguranja koji je odbio pomoći psu u nevolji, dobio je otkaz, prenosi Jutarnji.hr.

 

Gđa Temer šetala je vrtom u društvu sina Michelzinha. Picoly je zahvaljujući znatiželji završio u jezeru, no voda ga je poklopila i više se nije mogao sam izvući na obalu.

Brazilski predsjednik i njegova supruga imaju dva psa, Picolyja i Thora, zlatnog retrivera. Thor je inače poznat po tome da voli prekidati službene sastanke prve dame.

 

Naslovnica Moj ljubimac

Najčitanije