GOSPOĐA NIJE MOGLA VJEROVATI KAD SU JOJ U DVORIŠTE ISKRCALI KONJA Samo su ga ostavili, bio je pun buha, a onda se otkrilo da ga je naručila unuka

GOSPOĐA NIJE MOGLA VJEROVATI KAD SU JOJ U DVORIŠTE ISKRCALI KONJA

Baka iz engleskog grada Stoke-on-Trent ostala je u šoku kad je jedan dan u dvorištu svoje kuće zatekla ni više ni manje nego konja. Uskoro je otkrila da je za ‘poklon’ kriva njezina 13-godišnja unuka koja je naručila konja preko interneta, prenosi Jutarnji.hr.

Ganuta djevojčica je na društvenim mrežama vidjela oglas kako nitko ne želi životinju, zbog čega je moraju uspavati, javila je najveća organizacija za zaštitu životinja u toj zemlji, RSPCA.

Djevojčica je ostavila bakinu adresu i tako se konj pojavio u njezinom dvorištu, piše BBC. RSPCA je utvrdila da se konj zove g. Melvin Andrews, a pronađen je u prilično lošem stanju, pothranjen i prekriven buhama.

Charlotte Melvin iz organizacije ispričala je za medije da je muškarac jednostavno iskrcao konja pred kuću, doslovce bez riječi, i otišao, dok je baka bila u potpunom šoku.

RSPCA [email protected]_Frontline

Well this was an interesting Friday night ... a pony that had been dumped in an elderly ladies back yard. You can definitely say no day is the same. Now safe in the care of the RSPCA ❤️🐴👩🏻‍✈️48

Twitter Ads info and privacy

 

Dodala je da se za g. Melvina Andrewsa očito nisu brinuli kako su trebali, no prethodnog vlasnika nisu mogli locirati. Nesretnu su životinju prebacili u prostore udruge koja brine samo o konjima gdje će se prvo pobrinuti da ozdravi.

RSPCA moli građane da im se jave s bilo kakvom informacijama o prethodnom vlasniku kako bi mogli provesti istragu i kazniti ga za eventualno zanemarivanje, prenosi Jutarnji.hr.

Naslovnica Moj ljubimac

Najčitanije