StoryEditorOCM
Moj ljubimac'UPOMOĆ, PRATI ME SVINJA'

Policija isprva nije vjerovala pozivu, a onda je svinja završila u policijskom automobilu!

Piše JL
22. svibnja 2018. - 12:50
svinja

Policija je već navikla na svakakve telefonske pozive, ali ono što se dogodilo u subotu ujutro u jednom gradiću u Ohiju, lokalni čuvari zakona nikada neće zaboraviti. U 5.26 sati ujutro u stanici u North Ridgevilleu je zazvonio telefon.

- Upomoć, prati me svinja - urlikao je muškarac s druge strane linije, dok je operater koji je primio poziv umirao od smijeha.

Zaključio je da je čovjek mrtav pijan, da se vraća kući iz noćnog provoda i halucinira, piše BBC. Za svaki slučaj rekao je patroli da pogleda o čemu je riječ, a kad su policajci došli na mjesto događaja, imali su što za vidjeti. Nasred ceste stajao je prestravljeni muškarac koji je bio potpuno trijezan. I da, nekoliko metara iza njega uočili su svinju koja ga je uporno pratila. Jadni čovjek nije znao više što napraviti, a ideja da svinju dovuče do vlastite kuće uopće mu se nije sviđala.

Iznenađeni policajci također nisu znali što napraviti, ali je onda u ključnom trenutku na scenu došao policajac Kuduzović koji je nekako uspio strpati svinju u stražnji dio automobila.

- Svinja u policijskom automobilu, primjećujete li ironiju? Svi koji smatraju da je ta uzrečica smiješna sada shvaćaju da zapravo uopće nije originalna - našalili su se policajci.

Svinju su policajci prvo odvezli u prihvatilište za pse, a potom su je vratili vlasniku.

19. travanj 2024 02:45