StoryEditorOCM
Moj ljubimacKAKO SE VOLI PAS

Darko Milinović pokazao nježnu stranu, HDZ-ovac se rastapa dok ga liže njegov Ben; Neka vidi onaj koji tuče pse što je ljubav!

Piše Jutarnji.hr
23. studenog 2018. - 15:06
Izrezak_pas2.JPG

 

Bivši ministar zdravstva i aktualni ličko-senjski župan Darko Milinović poslao je poruku na Twitteru kratkom video snimkom starijem muškarcu iz okolice Muća koji je svoje pse mlatio štapom i cipelario, piše Jutarnji.

- Dođi, vidi kako se voli pas. Kako se voli pas i ne da. Neka onaj vidi što tuče pse, što je ljubav - priča Milinović dok ga njegov ljubimac Ben liže. Vidi se da pas beskrajno uživa i veseli se.

- Moj odgovor onome bezosjećajnom čovjeku što tuče pse - napisao je bivši ministar uz objavu.

Moj odgovor onome bezosjećajnom čovjeku što tuče pse

 

Podsjetimo, slučaj mučnog mlaćenja pasa iza kojeg stoji lovac iz mjesta Postinje Donje u okolici Muća, popraćenog video snimkom osobe koja je sve to sa smijehom promatrala, digao je na noge javnost.

Policija, Državno odvjetništvo, Ministarstvo poljoprivrede te Uprava za veterinarstvo i sigurnost hrane reagirali su već isti dan kad je snimka procurila u javnost. Muškarac je priveden u policijsku postaju, a istraga je u tijeku. Psi su mu prema zakonu oduzeti do dovršetka sudskog postupka.

20. travanj 2024 01:12