StoryEditorOCM
Moj ljubimacI ONI IMAJU SVOJEG 'PSA MEDU'

Pijetao Maurice na optuženičkoj klupi, podršku mu pružili Atila, Casanova i Jean Rene

Piše 100 posto
6. srpnja 2019. - 22:55
1440x620_1562399223pijetao

Pas Medo, koji je tri godine proveo u kućnom pritvoru zbog lajanja, suosjeća s pijetlom Mauriceom kojem je u gradu Rochefort na jugoistoku Francuske počelo je suđenje jer je njegovo glasno kukurikanje izludilo susjede koji su zbog toga podnijeli tužbu protiv vlasnice Corinne Fesseau, piše 100 posto.Ona je novinarima pred sudnicom rekla da bi Maurice, kada bi mogao govoriti, sigurno rekao:

"Ostavite me na miru i pustite me da pjevam".

Screenshot / YouTube

Screenshot / YouTube

Na sudu zbog kukurikanja

Fesseau je primila i službene prijave zbog buke, a prijetnje tužbom sada su se ostvarile jer je Mauirce na sudu zbog zvučnog uznemiravanja. Naime, susjedi su se bunili da Maurice kukuriče već od 4 ujutro, no vlasnica je rekla da se javlja oko 6 i pola 7, kada je njegovo vrijeme za buđenje.

Podržali ga Atila, Casanova i Jean Rene

Pijetao Maurice se nije pojavio na suđenju, no dobio je podršku svojih 'kolega', odnosno drugih pijetlova, jer su se mnogi vlasnici, u znak podrške, pred sudom pojavili sa svojim 'ljubimcima'. Najglasniju podršku Mauriceu pružili su pijetlovi Atila, Casanova i Jean Rene.

Screenshot / YouTube

Screenshot / YouTube

Sudska odluka u rujnu

Sud je nakon kratkog ročišta priopćio da će konačnu odluku donijeti 5. rujna, a do tada je moguće "pomirenje" sa susjedima, bračnim parom u mirovini, koji su se na tužbu odlučili nakon što su nekoliko puta upozorili Corinne da nekako ušutka pijetla koji je, usput rečeno, nacionalni simbol Francuske.

26. travanj 2024 09:27