StoryEditorOCM
Društvena mrežaBROJNE REAKCIJE

Bolesna Vedrana Rudan poslala poruku: Kaže da je konačno spoznala koja je ona faca i nada se da za tjedan dana neće...

Piše MOZAIK SD
8. svibnja 2024. - 18:43

Nakon što je neugodno iznenadila javnost, a posebno svoje brojne čitatelje na blogu i pratitelje u javnom životu obaviješću da je oboljela od zloćudne bolesti, književnica i blogerica, oštra društvena kritičarka Vedrana Rudan, najavila je da se povlači od pisanja i posvećuje liječenju.

Ganuta nebrojenim porukama koje joj pristižu, zamolila je administratora svoje stranice da objavi njezinu poruku zahvalnosti, u kojoj stoji:

"Poštovane čitateljice i čitatelji Vedraninog bloga!

Pišem vam u njezino ime. Nismo očekivali toliku podršku od vas. Stiglo nam je na tisuće mailova i poruka s dobrim željama iz čitavog svijeta. Vedrana vam se iskreno zahvaljuje. Nije depresivna, nije žalosna, dapače, oduševljena je što joj je život postao izuzetno buran i zanimljiv. U rukama je vrhunskih liječnika Radiochirurgiae iz Svete Nedjelje i bolnice Merkur.

Kaže da je konačno spoznala koja je ona faca i nada se da za tjedan dana neće postati još veća. Svi vi koji poznajete njezin humor znate na što misli, neću vam prevoditi jer meni ništa nije smiješno. Pozdrav! Administrator stranice, Slaven Hrvatin".

Objavu na stranici je smjesta ispratila rijeka novih poruka podrške za kontroverznu, omraženu i voljenu književnicu:

"Podrška, šaljem vam zagrljaj i pozitivnu energiju", "Pozdrav iz Bruxellesa. Velika podrška za Vedranu", "Brz oporavak!", "Možete vi to i želim vam još mnogo knjiga da nas i sebe zabavljate", "Sretno Vedrana i želim Vam brzo ozdravljenje i samo naprijed uz Božju pomoć i liječnika. Velika podrška iz Skoplja!"... - mali je dio njih.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. svibanj 2024 14:44