StoryEditorOCM
HranaBaza u hladnjaku

Ako vam sladoled teško pada na želudac, za užitak ne treba previše truda u kuhinji: donosimo recept od sasvim neočekivanog 'slanog' sastojka, a i nešto za 'klasičare'

27. lipnja 2019. - 11:59

Sladoled je slastica koja savršeno osvježava na ovim ljetnim vrućinama. Bez obzira je li voćni ili mliječni, i djeca i odrasli ga obožavaju. Tržište nam nudi tisuće vrsta sladoleda različitih okusa i veličina, ali ako želimo naći veganski sladoled ili sladoled pogodan za ljude s netolerancijom na laktozu, ponuda se odjednom dramatično smanjuje i otkrivamo da većina smrznutih slatkih delicija sadrži zabranjene mliječne proteine.

Istina je da se ponuda na ovom području povećava svake godine, ali su cijene ovakvih sladoleda više od onih uobičajenih. Stoga je najbolje rješenje - pripremiti domaći sladoled.

A post shared by A Closet Baker (@aclosetbaker) on

18. travanj 2024 02:23