Ticker 1

Prijelomna vijest

Ticker 2

StoryEditor
MozaikLIJEPA IZNUTRA I IZVANA

Inspirativna brazilska manekenka odmara u Dalmaciji, a ostvarila je svoje snove tek nakon što je u nesreći izgubila nogu

Piše I. P.
12. rujna 2019. - 19:08

Manekenka i influencerica Paola Antonini boravi u Dubrovniku odakle posljednjih dana dijeli dojmove o Hrvatskoj sa svojih 2,6 milijuna fanova na Instagramu. No, njene fotografije s plaže nisu ono što ste navikli gledati. Dvadesetpetogodišnja Brazilka osoba je s invaliditetom.

 

Paolinu perspektivnu karijeru zaustavila je prometna nesreća koja se dogodila na Božić 2014. godine. Na nju je naletio pijani vozač i smrskao joj nogu. Ozljede su bile preozbiljne i liječnici su se odlučili na amputaciju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ei, Dubrovnik 🇭🇷❤️🌟

A post shared by Paola Antonini (@paola_antonini) on

 

Ostala je bez noge, ali nije bez snova. Već tada je bila aktivna na društvenim mrežama. Uz prvu fotografiju nakon nesreće, djevojka je u opisu napisala:

“Vjerujte u Boga. Želim vam svima zahvaliti za sve molitve i pažnju. Ništa od ovoga ne vidim kao tragediju, nego kao novu životnu priliku. Hvala što me držite na životu, na kraju, to je jedino važno.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paola Antonini (@paola_antonini) on

Nakon što se oporavila, nastavila se baviti modelingom i sportom, počela aktivnije putovati i objavljivati fotografije svojih avantura na Instagramu. Vojska obožavatelja, ljudi koje nadahnjuje njena priča rasla je i danas je jako utjecajna influencerica.

O njenoj inspirativnoj priči napravljen je i kratki dokumentarni film Good Night Paola.

 

Paola ponosno pokazuje svoje proteze na modnim pistama i na fotografijama na instagramu. Ima ih nekoliko, u raznim bojama i postale su njezin zaštitni znak.

#DUBROVNIK#MANEKENKA#INFLUENCERICA#PAOLA ANTONINI

Izdvojeno