StoryEditorOCM
Panoramaviralni hit

Dobro je i prošla! Ispred Buckinghamske palače konj počupao ženu za kosu; Na istom mjestu snimljen je i ugriz za rame

Piše mozaik sd
27. travnja 2023. - 22:09

Kad smo blizu životinjama, uvijek treba biti na oprezu. Čak i ako su odrasle među ljudima i posve navikle na nas, može se dogoditi da ih uznemirimo svojim ponašanjem, što će nam dati do znanja.

Jedan konj, član Kraljeve garde, na svojem položaju ispred Buckinghamske palače nije mogao ljubazno zamoliti ženu da se makne iz njegovog osobnog prostora, pa ju je ulovio za kosu i povukao, prenosi Jutarnji list.

Žena je pozirala ispred palače, na Paradi konjičke garde, a tik uz nju nalazi se znak upozorenja na kojem piše ‘Čuvajte se, konji se mogu ritati ili gristi. Hvala‘. Dogodilo se upravo to - žena je htjela samo fotografiju, a na kraju je dobila snimku koja je postala viralni hit. U šoku se odmaknula od konja, mrkog ga promatrajući.

Sličan se incident nedavno dogodio na istom mjestu, a moguće je da se radi o istom konju. No, tada je životinja ugrizla turistkinju koja mu je došla preblizu. I ona je htjela fotografiju, ali je završila s ugrizom na ramenu. Ono što povezuje oba incidenta su šokirane reakcije žena, koje nisu očekivale da konj išta napravi, no vojnici koji sjede na konjima nisu uopće reagirali, piše Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 21:37