StoryEditorOCM
Prostorijapokleknuli smo

Budite kao junaci iz serije ‘Bridgerton‘, ispijajte čaj samo iz finog porculana. Mi jesmo, otkako smo odgledali prvu sezonu, njegujemo tradiciju

Piše Matea Roglić
9. veljače 2021. - 21:06
Golda Rosheuvel kao Queen Charlotte u 105. epizodi popularne serije 'Bridgerton' ritualno ispija čaj iz porculana  Hollywood Archive/Avalon Editorial/Profimedia

Tipično subotnje poslijepodne prosječnog Engleza nezamislivo je bez tradicionalne rutine ispijanja čaja. Otkako smo odgledali prvu sezonu Netflixove serije "Bridgerton", i mi smo odlučili njegovati spomenutu tradiciju.

Riječ je o najgledanijoj Netflixovoj seriji svih vremena u čijem je fokusu romansa najsjajnije debitantice Daphne Bridgerton i najpoželjnijeg londonskog neženje Simona Basseta, vojvode od Hastingsa. Stvorena je romansa koju publika nije imala priliku vidjeti još od ekranizacije hita "Ponos i predrasude" Jane Austen.

Uz sav taj monumentalan dojam koji na nas ostavljaju likovi iz serije i prigodan ambijent viktorijanskog doba, neizbježno je bilo pokleknuti i uživjeti se u ulogu londonskih dama devetnaestog stoljeća.

Uz prioritet pronalaska partnera bliskog po stale...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 09:17