StoryEditorOCM
ShowbizNOVE KARIJERE

Karmela Vukov Colić otkrila gdje je guštala sa Sanjom Doležal u Zadru, prije nego što su Dalmatinkama otkrile tajnu svojih ormara: Di ćeš gladan na posal...

Piše Mozaik SD
4. svibnja 2022. - 20:42
Karmela Vukov Colić: premda je ne viđa na malim ekranima, publika je na onim još manjima itekako prati. A i u kazalištuDavor Pongračić/Cropix

Hit predstava “Ljubav, gubitci i moda” pod redateljskom palicom Nine Kleflin stigla je večeras u Zadar i pred zadarsku publiku dovela jako poznate Hrvatice: Zdenku Kovačiček, Sanju Doležal, Matiju Prskalo, Karmelu Vukov Colić i Mirnu Medaković.

Ovaj dojmljivi peterac nesumnjivo će dojmiti Dalmatinke kojima je spreman ispričati štošta o odjevnim predmetima koje su u pojedinim važnim životnim trenucima nosile.

Agonija pri kupnji grudnjaka, katastrofičan izgled u kabini za presvlačenje i slične svima dobro poznate situacije zbližavaju žene više i istinskije nego povjeravanje ljubavnih zavrzlama, premda su i one na tapetu ove predstave, nastale prema djelu američkih spisateljica Nore i Delije Ephron.

A prije nego li su se "ogolile" pred Dalmatinkama, Karme...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 09:17