StoryEditorOCM
ShowbizUVIJEK ISKRENA

Nedugo nakon što je izvadila implantate iz grudi, Teigen je iznenadila javnost novim potezom - u trudnoći se podvrgnula tretmanima botoksa

Piše A.P.
7. rujna 2020. - 11:34
Recording artist John Legend (R) and Chrissy Teigen attend the 23rd Annual Screen Actor Guild Awards at The Shrine Expo Hall on January 29, 2017 in Los Angeles, California. (Photo by Tommaso Boddi/Š2017 SAG-AFTRA/AFP)/Š2017 SAG-AFTRA/AFP/ANGELA WEISSAFP

Nekadašnja manekenka i autorica Chrissy Teigen i inače je poznata po iskrenim, ponekad oštrim, ali i duhovitim 'tweetovima', a sada je otvoreno progovorila o problemu s kojim se suočila u trudnoći.

Naime, Teigen i njezin suprug, glazbenik John Legend očekuju treće dijete, a Chrissy se u posljednje vrijeme bori s neizdrživim glavoboljama. Odlučila se stoga na tretman botoksom koji nije naišao na oduševljenje svih pratitelja na Twitteru.

Ipak, to nije obeshrabrilo 34-godišnju Teigen.

⁃ Imam jake jake trudničke glavobolje. Bila sam oduševljena kada sam se riješila napetosti u vratnim mišićima zahvaljujući botoksu. Glavobolje su bile neizdržive, ali sada vidim svjetlo na kraju tunela - iskreno je kazala i dodala kako se prethodno konzultirala s neurologom.

Jedna od pratitel...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 05:27