StoryEditorOCM
Životfaktori privlačnosti

Ovo je deset osobina koje su ženama kod muškaraca važnije od tjelesnog izgleda, novac i bogatstvo nisu među njima

Piše mozaik sd
10. svibnja 2023. - 17:27

Biti privlačan želja je mnogih ljudi, pa i muškaraca. Većina na prvu misli da je za privlačnost najvažniji tjelesni izgled, odnosno ljepota. Mnogi bi u današnjem materijalističkome svijetu visoko stavili i novac, odnosno bogatstvo.

Muški magazin predstavio je deset stvari koje žene privlače više od fizičkog izgleda.

1. Zdravlje

Pušenje, piće i loša hrana sigurno vam neće pomoći da osvojite ženska srca. Žene vole zdrave muškarce. Nije loše tu i tamo popiti piće, ali ako u tome pretjerujete, žene će jednostavno proći pored vas. Nećete biti zdravi ako se samo pravilno hranite, morate trenirati i imati zdravo tijelo. Žene koje žele djecu najviše će gledati na ove osobine, jer neće željeti djecu s nezdravom osobom, piše Muški magazin.

image

‘Divno je darivati ​​bukete ruža, bombonijere i puštati pjesme ispod balkona, ali žene žele vidjeti da vam je stalo do njih‘

/Shutterstock

2. Romantičnost

Žene imaju slabost prema romantičnim stvarima. Ali poanta nije samo biti romantičan. Divno je darivati ​​bukete ruža, bombonijere i puštati pjesme ispod balkona, ali žene žele vidjeti da vam je stalo do njih. Dovoljno je da im pokažete pažnju, da ih redovito zovete i shvatit će vašu poruku.

3. Ambicija

Žene vole uspješne muškarce. Muškarac koji nema ambicija i ne želi ništa postići u životu može biti dobar nekoliko mjeseci, ali žene definitivno neće htjeti s njim provesti ostatak života. Ako ženi jasno pokažete da radite na sebi i da imate svijetlu budućnost, sigurno ćete probuditi žar u njenom srcu.

image

‘Redovito šišanje, šišanje brade, peglanje odjeće, parfemi i mnoge druge stvari mogu natjerati žene da ‘otkače‘ na vas‘

/Shutterstock

4. Poštovanje

Međusobno poštovanje jedan je od najvažnijih faktora za uspješnu vezu. Ako djevojci jasno uspijete pokazati da ste muškarac koji će je poštovati, imat ćete velike šanse osvojiti njeno srce.

5. Urednost

Žene vole biti u najboljem izdanju u svakoj prilici, a to i očekuju i od muškarca. Čovjek ne mora biti lijep da bi bio uredan. Redovito šišanje, šišanje brade, peglanje odjeće, parfemi i mnoge druge stvari mogu natjerati žene da "otkače" na vas.

image

‘Muškarac koji sluša ženine savjete, mišljenja i probleme siguran je pobjednik‘

/Shutterstock

6. Sposobnost "slušanja"

Žene traže nekoga tko ih zna "slušati". To ne znači da treba izvršiti svaku ženinu zapovijed. Muškarac koji sluša ženine savjete, mišljenja i probleme siguran je pobjednik.

7. Optimistično razmišljanje

Nitko ne voli ljude s negativnim pogledom na svijet. Žene traže optimiste koji s osmijehom gledaju na svaki problem, muškarca koji će s njima pozitivno prevladati sve prepreke.

8. Samopouzdanje

Ne morate biti lijepi da biste bili samouvjereni. Žene vole muškarce koji su sigurni u sebe i svoju muškost, koji znaju sami donositi odluke i borbeni su u onome što rade. Ženama je to nevjerojatno seksi.

image

‘Ženama su nevjerojatno seksi muškarci koji su sigurni u sebe i svoju muškost‘

/Shutterstock

9. Smisao za humor

Smisao za humor je definitivno karakteristika koju sve žene traže kod muškarca. Ni izgled Brada Pitta neće vam pomoći ako ste dosadni i nezanimljivi. Žene se vole smijati i zabavljati, a ako pored sebe imaju duhovitog muškarca koji im to može pružiti, onda je to dobitna kombinacija.

10. Ljubav za djecu

Većina žena voli vidjeti muškarca koji voli djecu i dobar je s njima. Žene se jednog dana žele osjećati kao ponosne majke, a muškarac koji voli djecu pravi je izbor, piše Muški magazin.

image

‘Žene se jednog dana žele osjećati kao ponosne majke, a muškarac koji voli djecu pravi je izbor‘

/Shutterstock

Naravno, gore navedene ocjene i tvrdnje nisu znanstveno verificirane i ne vrijede univerzalno. Kod privlačnosti uvijek igra "ono nešto", ali uvijek je dobro raditi na sebi i znati više, pa i promisliti o ovim savjetima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 18:15