StoryEditorOCM
ŽivotVELIKA TRAGEDIJA

Poznati su detalji: evo što se dogodilo sedmomjesečnoj djevojčici koja je preminula tijekom odmora s roditeljima

Piše MOZAIK SD
16. svibnja 2023. - 16:51

U tijeku je policijska istraga nakon što se sedmomjesečna beba iz Britanije ugušila u nesreći tijekom blagdana u turskom odmaralištu, piše The Sun.

Sedmomjesečna Elizabeth Coffey hitno je prebačena u bolnicu nakon što je pronađena sa stranim objektom u grlu, a kasnije je preminula. 

Djevojčica je bila na odmoru u Antaliji s roditeljima Michaelom i Elizabeth i grupom od oko 30 članova obitelji i prijatelja, kad se dogodila tragedija. Grupa je uživala u all-inclusive odmoru u hotelu The Land of Legends Kingdom s pet zvjezdica, a onda se u rano jutro, u subotu oglasio alarm.

Policija je potvrdila da istražuje okolnosti tragičnog incidenta na žarištu turske obale Sredozemnog mora, a rečeno je da Elizabeth nije reagirala kada je odvedena u privatnu bolnicu Aspendos Anatolia u Seriku, u blizini odmarališta Antalije.

“U bolnicu je dovelo vozilo hitne pomoći. Unatoč naporima liječnika, nije joj bilo spasa. Liječnik koji ju je liječio rekao je da se hrana ili nešto slično zaglavilo u bebinom grlu i da nije mogla disati", rekao je djelatnik bolnice.

Njezino tijelo poslano je na Institut za forenzičku medicinu Antalije, kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.

Prijatelji i obitelj jučer su se slomljenog srca oprostili od Elizabeth objavama na Facebooku.

"Ne mogu vjerovati, počivala u miru, djevojčice. Molim te, Bože utješi njezinu mamu i tatu. Osjećam se tako tužno zbog njih", napisala je Kitty Margaret. 

"Počivala u miru, prekrasni mali anđele.", "Žao mi je zbog vašeg gubitka...", neke su od poruka koje su napisane u čast djevojčice. 

Glasnogovornik Foreign Officea rekao je: "Podržavamo obitelj britanskog djeteta koje je umrlo u Turskoj i u kontaktu smo s lokalnim vlastima".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 05:40