StoryEditorOCM
ŽivotINSPIRATIVNA PRIČA

‘U 78. godini ne ovisim o nikome!‘: Ankica i Vlado nisu kukali nego su zasukali rukave i podigli rajski vrt na Marjanu. Na ovome je teško ne zavidjeti

Piše PSD
26. travnja 2020. - 16:26
Patka u zagrljaju gospođe Ankice: korisne su u vrtu, skupljaju puževe, jedu kukce, a i prave su prijateljiceYouTube Screenshot/ Only Food and Horses

"Trudimo se raditi krajnje pošteno i čisto, ja sam imao 49. godine kad sam počeo s ovim, bio sam totalna neznalica, što je dokaz da se uz odgovarajući trud i malo sreće može učiniti puno.

To je i moja poruka mladima, koji se često znaju osjećati obeshrabreni. Imaju šansu, ako se sami potrude, i moraju voljeti ono što će raditi" - zbori 78-godišnji Splićanin Vlado Hedl, koji nedvojbeno dobro zna što govori.

Prije 29 godina, naime, sa suprugom Ankicom na južnim je obroncima Marjana počeo saditi vrt, koji je nakon tri desetljeća prerastao u istinsku oazu prvoklasnih povrtlarskih proizvoda, u potrazi za kojima mu upućeni Splićani, pošto ga nema na Pazaru gdje bi ih njihovi kupci inače našli, naveliko "hodočaste".


"Komentari na naše povrć...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 15:05