StoryEditorOCM
ŽivotKAKVA OSVETA!

Uzela 75.000 eura na kvizu, briznula u plač i odaslala poruku koja će dugo odzvanjati!

Piše Mozaik SD
27. travnja 2023. - 21:14

Mlada Talijanka Alessandra D‘Aguanno iz gradića Pignataro Interamna, u pokrajini Frosinone, osvojila je u kvizu Affari Tuoi čak 75.000 eura. Alessandra je u kvizu koji se 25. travnja emitirao na televiziji Rai Uno sudjelovala sa svojom sestrom Chiarom, a pobjedu je posvetila svojoj baki koja je nedavno preminula. Naime, upravo je s bakom i trebala nastupiti u kvizu, no ona je umrla malo prije nego su Alessandri javili da će sudjelovati u emisiji, piše Jutarnji list. 

Kad je pobjednica kasnije otkrila neke pojedinosti iz svojega života, svi su se složili kako nagrada nije mogla otići u bolje ruke.

Naime, Alessandra (24) je u podužoj objavi na društvenim mrežama, otkrila kako je puno propatila kao dijete i tinejdžerica jer su je školski kolege ‘iz 3.C srednje škole‘ maltretirali zbog izgleda i nekoliko kilograma viška.

‘Svoju pobjedu posvećujem i tebi koji si me maltretirao deset dugih godina samo zato što sam imala nekoliko kilograma viška, tebi koji si me godinama psihički masakrirao do te mjere da sam skoro pomislila kako više nema smisla živjeti. Vama koji ste me godinama etiketirali kao ‘najružniju djevojku u državi‘. Godinama ste mi govorili da sam ružna i debela i pitali me kako uopće mogu izaći iz kuće s tim trbuhom‘, napisala je Alessandra.

‘Ovdje ću stati, ali mogla bih ispisati knjige i knjige o uvredama koje ste mi uputili. Godinama ste me isključivali, ismijavali, vrijeđali, osuđivali na najgore moguće načine. Zbog vas imam unutarnje ožiljke koji nikada neće zacijeliti. A pogledajte me sada! No prije svega pogledajte sebe i to gdje ste zapeli u svom neznanju, gluposti i zloći!‘

Osim što je je u međuvremenu stasala u pravu ljepoticu, Alessandra je divna osoba i iznutra. Naime, na Sveučilištu Cassino je diplomirala socijalni rad i bavi se pomaganjem ugroženim skupinama ljudi. Unatoč teškim počecima, izborila je svoje mjesto u svijetu, na kvizu osvojila lijepu svotu te, što je možda i najvažnije, naučila da je osveta jelo koje se servira hladno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 01:19