StoryEditorOCM
Promo arhivBira za vas

Vodič za kupnju božićnih poklona zanosne Chiare Ferragni: čarobna zimska kolekcija poznatog brenda donjeg rublja

24. prosinca 2019. - 10:38
PPL_Pois_BRA_1080x1080

U pravo vrijeme za božićno darivanje, poznati talijanski brend donjeg rublja Intimissimi predstavio je čarobnu zimsku kolekciju koju, kao i uvijek do sada, odlikuju kvalitetni dizajn i materijal, a u širokoj ponudi svatko će pronaći nešto za sebe ili one najbliže.

Na svoje će doći ljubitelji svevremenskih, klasičnih komada po kojima je Intimissimi poznat, ali isto tako moći će pronaći i posebne božićne komade i komade za novogodišnju noć.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Intimissimi (@intimissimiofficial) on

Intimissimi nudi bezvremensku crnu, životinjski uzorak ili šljokice, a kako biste se lakše odlučili, Intimissimi je, uz pomoć svoje ambasadorice, poznate influencerice, blogerice i modne dizajnerice Chiare Ferragni, pripremio vodič za božićne poklone u kojima Ferragni pomaže kupcima u potrazi za savršenim odjevnim komadom koji ćete staviti ispod drvca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Intimissimi (@intimissimiofficial) on

Svima koji su pomalo neodlučni što odabrati iz bogate kolekcije, Chiara će poslužiti kao inspiracija, a cijeli vodič nazvan je IntimissimiLand.

Uz Chiaru, koja je više vezana uz segment "Party time", Intimissimi je predstavio i kolekciju s još jednom poznatom ambasadoricom - glumicom Sarah Jessicom Parker. Sarah vežemo uz jedan od omiljenih i najpoznatijih komada - triangle bra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Intimissimi (@intimissimiofficial) on

Komadi u zavodljivoj crvenoj boji odličan su izbor kad je u pitanju odabir donjeg rublja za novogodišnju noć, a u kolekciji su dostupni i udobni komadi kariranog uzorka. Kompleti i pidžame u mekoj svili sigurno će svaku ženu obradovati ispod božićnoga drvca, a ako još niste pronašli idealan dar za bolju polovicu, potražite inspiraciju u našoj galeriji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 09:11