StoryEditorOCM

SPIDERMAN VIĐEN NA ULICAMA ZAGREBA

Piše PSD.
29. studenog 2016. - 20:20
SpidermanstigaouZagreb

Stiglo je predblagdansko vrijeme i ulice je preplavilo božićno šarenilo. Ali svejedno je nešto dodatno izmamilo osmijeh na lice stanovnicima metropole. Brojni Zagrepčani iznenadili su se ugledavši svog omiljenog super junaka – Spidermana na zagrebačkoj Areni. Spiderman je razapeo svoju mrežu preko 16 metara fasade zagrebačke Arene te na taj način najavio dolazak svojih prijatelja super junaka.

Podsjetimo, spektakularna predstava za djevojčice i dječake MARVEL UNIVERSE LIVE održava se u ARENI ZAGREB od 9. do 11.12. i okupit će sve vaše najdraže super junake na jednom mjestu. Ironman, Thor, Crna udovica, Hulk, Kapetan Amerika i mnogi drugi dio su spektakularne obiteljske predstave koju je u svijetu pogledalo već više od 2 milijuna ljudi. Organizatori najavljuju tehnološki najnapredniju predstavu ikad. Specijalni efekti, pirotehnika, zračne akrobacije, motori, borilačke vještine i još mnogo toga držat će vas na rubu sjedala cijelo vrijeme.

Pridružite se Marvel obitelji u ovoj uzbudljivoj predstavi jer ovo je spektakl koji ne smijete propustiti. Sudbina svemira ovisi o tome!

Ulaznice se mogu nabaviti na svim Eventim prodajnim mjestima te na web stranici www.eventim.hr

/ sponzorirani prilog /

19. travanj 2024 01:13