StoryEditorOCM
PromoNEMOJTE PROPUSTITI

Ulaznice za Massima u Arsenalu dostupne su online

Piše Promo
10. siječnja 2017. - 13:20
BVP_8699

Zasigurno najbolji lijek za siječanjsku depresiju je zabava u dobrom društvu na toplom. Stoga, obavezno zaokružite u svom kalendaru 21.siječnja jer tu subotu u klubu Arsenal nastupa Massimo. Nema sumnje da će i ovaj koncert našeg glazbenog virtuoza iza kojeg stoji 30 godina karijere biti vrhunski glazbeni doživljaj. Hitovima s aktualnog albuma „1 dan ljubavi" poput „Suze nam stale na put", „Ispod nekog drugog neba", „Kladim se na nas" ili „Ostani tu" ovaj glazbenik osvaja publiku na domaćim i stranim pozornicama a ništa drugačije neće biti ni u jedinstvenom interijeru Arsenalu.

Koncert je najavljen za 21.00h a ulaznice se prodaju po cijeni od 100 kn na blagajni Arsenala od radnim danom od 9h do 14h kao i online na www.croatia-tickets.com non stop.

 

Kako najlakše do ulaznica?

Ulaznice kupite iz udobnosti vlastitog doma bez ikakvih dodatnih naknada. Sve što trebate je internet, kreditna kartica i klik na Croatia Tickets U samo nekoliko klikova obavite kupnju, ulaznicu primite na svoju e-mail adresu, te je predočite na ulazu - printanu ili na svom mobilnom uređaju..

 

18. travanj 2024 13:24