StoryEditorOCM
PromoFOTO: ZADAR DOBIO (TRENUTNO) NAJVEĆEG TOMMYJA

Pogledajte kako je bilo na otvaranju Maximarketa na Stanovima!

Piše Promo
4. ožujka 2017. - 13:23
tommy5-040317

Zadar je u subotu dobio svog trenutno najvećeg Tommyja! Točno u 8 sati svoja je vrata na adresi Put Stanova otvorio prvi Tommy Maximarket u Zadru koji na 500 kvadratnih metara prodajnog prostora nudi izuzetno velik asortiman proizvoda podijeljenih u desetak specijaliziranih odjela. Prve kupce na otvarnju nove trgovine dočekao je direktor marketinga Tommyja Sebastijan Ivanković posebno zadovoljan što je vodeći trgovački lanac u Dalmaciji Zadru donio 20 novih radnih mjesta.

Mađu prvim kupcima koji su htjeli doživjeti ponudu Tommyjevog Maximarketa bio je i 71-godišnji Lovre Uroda.

- Ovo je dobro za nas starije. Blizu nam je, a u trgovini se lako snalazimo. Drago mi je da se otvorio baš Tommmy jer nudi puno domaćih prozvoda. Još samo da su nama penzionerima mirovine veće... - kazao nam je dida Lovre, jedan od brojnih Zadrana koji u zadnje vrijeme sve više prepoznaju kvalitetu i širinu ponude Tommyjevih trgovina unutar koje posebno mjesto zauzima projekt "Dalmatinska spiza", nastao u izravnoj suradnji ove trgovačke kuće s dalmatinskih proizvođačima hrane.

Naime, u Tommyjevim trgovinama praktički nema odjela ni police na kojoj nema proizvoda domaćih proizvođača, od voća, povrća i mesa, do slatkiša i osvježavajućih napitaka.

Otvaranje prvog Maximarketa u Zadru nastavak je Tommyjeve strategije širenja prodajne mreže u Dalmaciji, a u planu je proširenje poslovanja i na područje regije. U odnosu na druge trgovine Tommyja u Zadru Maximarket se razlikuje po većem prostoru i broju artikala u ponudi, što dakako ne ide na uštrb kvalitete. Posebnost Tommyjevih Maximarketa je mesnica poznata po svježem i kvalitetnim mesu, poglavito junetini koja je, na što su posebno ponosni, 100 posto iz domaćeg uzgoja.

Tu je i odjel Delikatesa na kojem se svakog dana svježe režu artikli u ponudi, kao što su suhomesnati proizvodi i sirevi, te odjel Voća i povrća sa širokom ponudom jabuka iz hrvatskog uzgoja. Maximarket je u Zadar doveo i treću poslovnicu Bobisa, jedne od najstarijih pekarskih i konditorskih tvrtki u Dalmaciji, sa atraktivnom paletom pekarskih proizvoda, kruhova i slastica.

Kao i svakog puta kada negdje otvara novu trgovinu, Tommy je i Zadranima pripremio posebne nagrade i pakete iznenađenja. Na odjelu Delikatesa kupci su tako mogli degustirati proizvode iz linije robne marke "Delicato" poznate po svom jedinstvenom izboru suhomesnatih proizvoda i sireva.

Također, od 4. do 8. ožujka, za svaku kupovinu iznad 200 kuna Tommy Maximarket daje kupon od 20 kuna, za kupovinu iznad 300 kuna kupon od 30 kuna, za kupovinu iznad 400 kuna kupon od 40 kuna te za kupovinu iznad 500 kuna kupon od 50 kuna. Kuponi se mogu iskoristiti prilikom svake iduće kupovine do 26. ožujka ove godine. Tommy poziva Zadrane da dođu u novotvoreni Maximarket na Stanovima i da iskoriste ove pogodnosti uživajući u novom ambijentu kupovanja.

U skladu s proklamiranim društveno odgovorim poslovanjem tvrtke i željom za doprinosom zajednici u kojoj je prisutan, tvrtka Tommy je dan uoči svečanog otvorenja Maximarketa na Stanovima Caritasu Zadarske nadbiskupije donirala ček u iznosu 20.000 kuna za potrebe zadarske pučke kuhinje.

Prvi Tommyjev Maximarket u Zadru radi od ponedjeljka do subote u vremenu od 7 do 21 sat i nedjeljom od 7 do 20 sati.

26. travanj 2024 13:02