StoryEditorOCM
PromoKAKO JOJ TO USPJEVA

Lana Klingor Mihić: tridesete su nove dvadesete!

Piše Promo
9. ožujka 2017. - 10:46
shutterstock_298121978

Lana Klingor Mihić je na domaćoj i stranoj sceni privukla pažnju još kao pjevačica nekad vrlo popularnog benda E.T-a, danas je ponosna majka 3 djece i vlasnica uspješne PR agencije Klinka. Iako će ove godine proslaviti 37 rođendan izgleda fantastično! Kako joj to uspijeva?

Lana, kao i mnoge poznate Hrvatice, među kojima su Antonija Šola i Martina Ješe, već neko vrijeme koristi Lux-Factor 4D Hyaluron kremu protiv bora, koja u samo 2 tjedna vidljivo smanjuje bore, zaglađuje tanke linije na čelu, oko očiju i usana.

Zašto je volimo?

U vrlo kratkom vremenu vidljivo smanjuje bore, popuni duboke bore i zaglađuje tanke linije na čelu, oko očiju i usana. Sadrži bademovo ulje visoke kvalitete, koje na prirodan način hrani stanice kože, izjednačava ton kože, te poboljšava njezinu strukturu. Krema nije testirana na životinjama i namijenjena je svim tipovima kože.

Kako djeluje?

Idealna kombinacija 100% prirodne hijaluronske kiseline i senzacionalne 4D Anti Wrinke formule garantira sigurnu i učinkovitu terapiju protiv bora. Klinički i dermatološki testirana formula svrstava je među najučinkovitije inovacije u kozmetičkoj industriji za smanjenje bore i sprječavanje starenja kože. Mikromolekulske mase aktivnih sastojaka u Lux-Factor 4D Hyaluron kremi protiv bora prodire u dublje slijeve kože, a biotičkim djelovanjem popuni boru iznutra prema van. Takvim djelovanjem pruža prirodni botox učinak i mladenački izgled kože. 4D Hyaluron patentirana formula s provjerenim sastojcima potiče prirodni proces obnove epiderme, a kao rezultat je sjajna i zaglađena koža. Idealna kombinacija aktivnih sastojaka štiti kožu od štetnih vanjskih utjecaja, zato je koža redovitim korištenjem Lux-Factor 4D Hyaluron kreme napeta i pomlađena.

Šta kaže Lana?

Imam bore smijalice. Volim ih. Imam i one na čelu. Njih ne volim. Ne volim ni onu između obrva jer ispada da se stalno ljutim, ali nemam razloga za paniku, jer tu je krema protiv bora Lux-Factor 4D Hyaluron koja će to 'popeglati'! Nju pak jako volim. I odlična je kao podloga za tekući puder. Konačno sam otkrila proizvod koji mi odgovara i koji savršeno sakrije moje godine!

 

Zašto hijaluronska krema protiv bora, ne botox injekcije ili skupe operacije?

Do nedavno se vjerovao, da se bore, koje se pojavljuju nakon 30 godine, nije moguće riješiti uz pomoć dnevnih krema protiv bora, već samo uz pomoć botox injekcija ili plastičnih operacija. Istina je, da takvi pothvati zategnu kožu, no takav izgled ne djeluje prirodno, već plastično i umjetno. Riječ je o privremenom rješenju koji može oštetiti vrlo osjetljive živce na licu, te kao posljedicu ostaviti ozbiljna oštećenja. Puno bolja alternativa je učinkovita prirodna krema protiv bora Lux-Factor 4D Hyaluron, koja na prirodan i potpuno siguran način zaglađuje bore, sprječava daljnje starenje  i čuva mladenački izgled kože.

Prije i nakon 2 tjedna redovitog korištenja Lux-Factor 4D Hyaluron kreme protiv bora:

Hijaluron europskog porijekla

Generički hijaluron kineskog uvoza nije uvijek klinički ispitan i testiran kako bi mogao osigurati optimalne rezultate. Srećom, Lux-Factor 4D Hyaluron krema protiv bora, razlikuje se od drugih proizvoda po tome što sadrži samo 100 % prirodan hijaluron europskog porijekla, što joj daje jedinstvenu kvalitetu. To je vrijedna tvar koja pruža fantastične rezultate u smanjenju bora i pomlađivanju kože. Hijaluron europskog porijekla, nakon dužeg korištenje, bez štetnih nuspojava, pruža mladenački izgled, te poboljšava strukturu kože.

Oduševila Antoniju Šola i Martinu Ješe

Antonija Šola, pjevačica

„Tajna moje lijepe i njegovane kože je u Lux-Factor 4D Hyaluron kremi. Fenomenalna je kao podloga za make up. Zahvaljujući njoj, moja šminka je tokom cijelog koncerta postojana. Ja sam svoj "faktor" pronašla, jeste li vi našle svoj?“

Martina Ješe, dizajnerica

''Oduševljena sam Lux-Factor 4D Hyaluron kremom, od nje mi lice izgleda svježije. Savršena je kao podloga za make-up i mome licu pruža odličnu hidrataciju tijekom ovih vrućih dana. Mogu reći da sam pronašla idealnu kremu za svoje lice. Lux-Factor 4D Hyaluron kremu sam preporučila prijateljicama, a ovim putem je preporučujem svima jer je zaista odlična!"

Voljeli biste isprobati Lux-Factor 4D Hyaluron kremu protiv bora, a niste sigurni u kupovinu preko interneta?

Ne brinite, imamo rješenje za vas! S obzirom da je brand Lux-Factor siguran u kvalitetu svojih proizvoda, svakom kupcu pripada 30-dnevna garancija, što znači da ukoliko sa proizvodim niste zadovoljni, možete tražiti povrat novaca. Upravo sada možete po akcijskoj cijeni sa 30 % popusta naručiti svoju kremu na Lux-Factor.com ili pozivom na besplatni broj 01 6700 137.

P.S.: Lux-Factor vam kupovinom 3 ili više proizvoda poklanja super cool majicu sa natpisom: „Life is short, your lashes shouldn't be!“

18. travanj 2024 06:56