StoryEditorOCM
PromoUMORNI STE, NEDOSTAJE VAM ENERGIJE I SNA?

Rješenje dolazi iz Japana

Piše Promo
16. ožujka 2017. - 10:00
quantum-pendant

Japan je zemlja suživota tehnologije i prirode. Tajne metode kovanja koje su se koristile stotinama godina privukle su pažnju japanskih znanstvenika.

Osjećate se slabo, nemoćno, imate problema s ustajanjem ujutro? Ne možete se odmoriti niti koncentrirati, a smetaju Vam i promjene vremena. Uzroci mogu biti razni, upale u tijelu, nedostatak cirkulacije ili pad imuniteta. Vrlo vjerojatno imate probleme uzrokovane nedostatkom energije.

Posebna ponuda za čitatelje >> Povećajte vašu životnu energiju odmah!

Gospođa Gordana imala je sretnu obitelj, radila je i uživala u životu, no počela je osjećati slabost i nedostajalo joj je energije za svakodnevne obaveze. Ubrzo su se pojavili i problemi sa spavanjem i svakodnevne migrene kojih se nije mogla riješiti. Sve je to počelo negativno utjecati na kvalitetu njenog života. Mirjana, Gordanina prijateljica i kolegica, koristila je Quantum pendant kvantnu ogrlicu otkad su joj se počeli javljati slični simptomi i slabost.

Nakon preporuke kolegice, gospođa Gordana je naručila Quantum pendant kvantnu ogrlicu i nakon nekoliko dana nošenja stanje joj se počelo poboljšavati. Migrene su se postepeno smanjivale i na kraju nestale. Osjećala se bolje, danju je imala više energije, a postepeno su nestali i problemi sa snom. Obitelj, prijatelji i kolege primijetili su promjenu, a što je gospođa Gordana dulje nosila ogrlicu to se bolje osjećala. Sad opet ima energije za posao, obitelj i hobije, a Quantum pendant kvantnu ogrlicu uvijek nosi uz sebe.

I vi se možete, poput gospođe Gordane, uz pomoć Quantum pendant kvantne ogrlice vratiti svom pravom načinu života, puni energije i volje, bez bolova, migrena i problema sa snom.

Osjećajte se bolje >> kvantna ogrlica Quantum pendant po posebnoj cijeni

Japan je zemlja suživota tehnologije i prirode. Tajne metode kovanja koje su se koristile stoljećima privukle su pažnju japanskih, ali i svjetskih znanstvenika. Nakon analiza i istraživanja drevnih metalnih zvona došli su do nevjerojatnih otkrića. Pažljivo odabrana kombinacija minerala u metalu sadrži posebnu vrstu energije. Kad su primijenili najnovija znanstvena dostignuća uspjeli su promijeniti strukturu tih minerala te ih urediti da otpuštaju pohranjenu energiju. Nazvali su ju skalarna energija. Ubrzo su optimizirali taj proces i počeli proizvoditi Quantum pendant, kvantne privjeske za osobnu uporabu.

Osigurajte svoj Quantum pendant prije ostalih.

Drevno japansko zvono u hramu

Istraživanja su pokazala da skalarna energija rješava cijeli niz problema modernog čovjeka i brzog stila života, a mnogi pozitivni učinci još nisu niti otkriveni. Neki od učinaka Quantum pendant kvantne ogrlice su:

  • Pomaže pri povećanju energije, koncentracije i fokusa

  • Smanjuje stres i probleme uzrokovane stresom: pad imuniteta, psihosomatske bolove u trbuhu, nemoć – bol u zglobovima

  • Povećava Vašu prirodnu energiju bitnu u borbi protiv virusa i bakterija

  • Štiti od štetnih utjecaja elektro-magnetskih valova koji se šire iz uređaja kojima ste okruženi svakodnevno, poput mobitela kraj kojih čak i spavate

  • Sprječava i drastično usporava oštećenje DNK prouzrokovano starenjem

  • Pomaže stanicama da optimalno apsorbiraju hranu koju jedete a tako smanjujete potrebu za unosom viška hrane dok vaše tijelo bolje iskorištava energiju

Požurite i naručite svoju Quantum pendant ogrlicu >>> EKSKLUZIVNO za čitatelje

Nevjerojatni rezultati koji se postižu uz pomoć Quantum pendant™ kvantne ogrlice potakli su mnoge da prodaju lažne ogrlice. Provjerite ima li Vaša ogrlica potvrdu o autentičnosti na kojoj se jasno vidi serijski broj. Ovaj certifikat osigurava da ogrlica ima optimalnu količinu skalarne energije.

 

20. travanj 2024 18:32