StoryEditorOCM
PromoVIDEO

„Za Branka Dukića glasovat će čak i njegovi protivnici!“

Piše Promo
11. travnja 2017. - 11:28
Pefa1

Rijetko tko ima takvu karizmu da ga vole najrazličitiji profili ljudi, bez obzira kojeg zanimanja i društvenog položaja bili. Zadarski ginekolog i kandidat za gradonačelnika Branko Dukić jedan je od onih koji, čini se, ima bezrezervne simpatije svih koji ga poznaju. Zahvaljujući svojoj spontanosti, pozitivnosti te posvećenom i uspješnom radu u bolnici i gradu općenito, postao je jedan od najomiljenijih Zadrana, o kome s odobravanjem pričaju sveučilišni profesori, akademici, pjevači, ali i oni koje volimo zvati „obični ljudi“.

Iako se nakon uspješne liječničke karijere okreće politici i natječe za gradonačelnika, ni to nije, izgleda, umanjilo njegov status miljenika, štoviše.

- Cijeli grad ga obožava! Nađite čovjeka koji će reći riječ protiv njega... nema šanse! Čak će mu dati glas i njegovi protivnici. Eto, toliko je dobar! - rekao je Šime Šopić Pefa, svima poznato lice zadarskog poluotoka.

Ovaj gradonačelnički kandidat simpatije sugrađana, prepričavaju nam Zadrani, zadobio je i zbog svoje plemenitosti te spremnosti da uvijek i svakome pomogne.

- Surađivali smo par puta, ali sve je bilo humanitarno i tu sam vidio tu njegovu humanu stranu što pozdravljam kod svakog čovjeka - istaknuo je pjevač Tomislav Bralić.

Upravo je nesebičnost prva asocijacija mnogima na Branka Dukića, posebice njegovo sudjelovanje u ratu.

- Njegova biografija i način na koji obavlja svoj posao, njegov altruistički odnos prema životu i ljudima i uloga dragovoljca u Domovinskom ratu jamstvo su da ćemo imati upravo takvog gradonačelnika, graditelja novih vrijednosti - rekao je poznati arhitekt i akademik Nikola Bašić.

Što još poznati Zadrani kažu o novom kandidatu za gradonačelnika, pogledajte u videu!

 

23. travanj 2024 02:26