StoryEditorOCM
PromoNE TREBA VIŠE PUTOVATI NIKAMO

Tamara Šoletić ambasadorica TEENLIFTIG-a!

Piše Promo
19. svibnja 2017. - 12:50
tamara_soletic5-100413

Otvara se Teenlifting centar u Zadru, u Poliklinici Mešter, Velebitska 6.

Što je zajedničko Josipi Lisac, Almiri Osmanović, Tariku Filipoviću, Nini Violić, Massimu Saviću i mnogim drugim poznatim ličnostima? Svi oni održavaju svoj mladolik izgled pomoću TEENLIFTING metode, najbolje prirodne metode za pomlađivanje!

TEENLIFTING je zaštićena metoda hrvatske doktorice i inovatorice Sanje Malbaše Gošović, neinvazivna metoda zatezanja lica, podbratka i vrata elektrostimulacijom mišića - bez uboda i operacija s izvrsnim kozmetičkim i medicinskim rezultatima.

Glas o izvrsnim rezultatima TEENLIFTING-a su stigao je i do nas u Poliklinici Mešter, stoga smo odlučili ujediniti snage i otvoriti franšizu ove fenomenalne metode doktorice Sanje i kod nas u Zadru.

Dakle, evo ga! Ne treba više putovati nikamo, vaš Teenlifting centar se otvara u Zadru, točnije u Poliklinici Mešter, Velebitska 6.

U petak, 19.05., tijekom cijelog dana, pozivamo Vas na besplatni TEENLIFTING tretman da osjetite moć mišića lica. Pozivu se pridružuje i naša draga glumica Tamara Šoletić koja je ujedno i ambasadorica TEENLIFTING-a. Narudžbe za tretmane primamo već od danas, 12.05.

Nazovite nas na telefon 023/309-065 i rezervirajte svoj besplatni tretman na vrijeme ili nas posjetite u petak, 19.05. u Poliklinici Mešter.

Vidimo se!

Više na linku: http://teenlifting.com.hr/misici-lica-fitnessu/

 

20. travanj 2024 03:27