StoryEditorOCM
PromoSUPERNOVA

Super subota - s odličnim popustima do super ušteda!

Piše PR tekst
9. lipnja 2017. - 12:26
super_subota_proljeće_851x315px_Zadar

Kakav bi to mjesec lipanj bio bez Super subote i odličnih popusta? Vrijeme je za shoppingiranje uz najbolje cijene, bogatu ponudu i uštede koje vas očekuju ove subote, 10. lipnja u Supernova centru Zadar.

Stigla je još jedna druga subota u mjesecu koja je rezervirana za najbolji shopping u gradu! Među posebnim ponudama izdvajamo: Buzz koji daruje 20% na cjelokupnu novu kolekciju, Posteljina.hr s popustima do čak 50%, ili Mass koji uz kupovinu jednog atrikla daje 50% popusta na drugi jeftiniji artkl. Pronađite i poklone za prigodne proslave u zlatarni Donat koja ima popust do 50% na nakit i odabrani darovni asortiman, ili u Zaksu s popustom od 30% na srebro, čelik i cjelokupan asortiman satova.

Posebno se pripremite za ljeto uz 20% popusta na proizvode za sunčanje u trgovini Müller i 20% niže cijene u trgovini Lisca na kolekciju proljeće ljeto uključujući i program kupaćih kostima. Više informacija o popustima koji Vas očekuju u Super subotu i posebnim ponudama pronađite na https://supernova.hr/hr/zadar ili na Facebook stranici

Rezervirajte 10. lipnja za super uštede u vašem Supernova centru Zadar! Vidimo se!

26. travanj 2024 18:23