StoryEditorOCM
PromoBEZ DVOJBE

Najbolja destinacija s ljetnim sniženjima je Supernova Zadar

Piše Promo
10. srpnja 2017. - 14:52
SN-WEB-Ljetno-Snizenje-1140x550px

Otkada su stigli vrući ljetni dani, želja za novom garderobom je sve veća, a sniženja su sve iščekivanija. Najdraži su nam oni popusti uz koje možemo i najviše uštedjeti, a upravo je s 10. srpnja započeo najveći val sniženja u centru Supernova Zadar.

Uživajte u ljetnoj sezoni potpuno spremni jer s početkom ovog tjedna i službeno su započela ljetna sniženja u centru Supernova Zadar. Popusti dosežu svoje vrhunce, a trajat će cijeli sedmi mjesec i prilika je to da ulovite sve što ste dosada gledali, a možda niste bili za to spremni platiti punu cijenu.

Super sniženjima pridružili su se svjetski poznati brendovi poput Zare, Bershke, Pull & Beara, Stradivariusa, H&M-a, Toma Tailora, Galilea, s.Olivera i brojnih drugih. Ljubitelji modnih trendova, lovci na dobre modne prilike i svi koji žele uštedjeti prilikom shoppinga, sigurno će doći na svoje uz bogate ponude u trgovinama centra Supernova Zadar.

Više informacija o popustima koji Vas očekuju u centru Supernova Zadar i posebnim ponudama pronađite na https://supernova.hr/hr/zadar ili na Facebook stranici.

Vidimo se!

18. travanj 2024 07:04