ZADARSKI.HR VAS VODI NA KONCERT GODINE Odgovorite na pitanje i osvojite ulaznice za koncert Pet Shop Boysa!

ZADARSKI.HR VAS VODI NA KONCERT GODINE

Zadarski.hr vam dijeli 2 puta po 2 dvije ulaznice. Sve što trebate napraviti je napisati koga biste voljeli povesti na koncert i zašto te svoj odgovor do 28. srpnja poslati na mail [email protected].

Dva najzanimljivija odgovora po odabiru redakcije bit će nagrađena ulaznicama za ovaj spektakl.

Nakon ogromnog uspjeha prvog dijela njihove svjetske Super turneje prošle jeseni, Pet Shop Boys se vraćaju u Europu ovog ljeta, te će po prvi put posjetiti Zadar, i to u sklopu Jazine Open Aira, u subotu 12. kolovoza. Na jedinom nastupu u cijeloj regiji, bend će izvesti repertoar iz kompletne karijere, kao i pjesme s aktualnog albuma “Super”.

Neil Tennant i Chris Lowe na Jazine Open Air donose ključne hitove iz povijesti pop glazbe: “West End Girls”, “Suburbia”, “Heart”, “Doming Dancing”, “Being Boring”, “Go West”, “Se A Vida E (That’s The Way Life Is)”, “Left To My Own Devices” kao i singlove sa sjajnog prošlogodišnjeg izdanja “Super” – “The Pop Kids” i “Inner Sanctum".

Više od 25 godina Pet Shop Boys se opisuje kao inovatore modernih live nastupa koji u svoju produkciju uključuju multimediju i teatralne elemente. Neil Tennant i Chris Lowe su najuspješniji duo u cijeloj glazbenoj povijesti Ujedinjenog Kraljevstva.

Od potpisivanja za Parlophone Records 1985. godine, čak 42 njihova singla ušla su na nacionalnu top 30 ljestvicu, 22 singla su se našla među najboljih 10, a četiri na prvom mjestu. Izdali su 13 studijskih albuma od koji su svi bili na top 10 ljestvici i listama najboljih albuma diljem svijeta. 2000. godine primili su Ivor Novello nagradu za izniman doprinos britanskoj glazbi, a na BRIT Awards ceremoniji 2009. dobili su priznanje za izniman doprinos glazbi.

Kao autori glazbe, remikseri i producenti, Tennant i Lowe su surađivali, remiksirali ili skladali za imena kao što su Dusty Springfield, Lady Gaga, Liza Minnelli, Madonna, David Bowie, Yoko Ono, The Killers i Girls Aloud. Prošle godine je Billboard magazin proglasio Pet Shop Boys najboljom dance grupom u posljednja četiri desetljeća, a početkom prošle veljače dobili su NME Godlike Genius nagradu.

Ulaznice za koncert su u prodaji po cijeni od svega 220 kuna, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 250 kuna. U prodaju je pušten i limitirani broj od svega 200 VIP ulaznica po cijeni od 350 kn. Sve ulaznice su dostupne na svim prodajnim mjestima Eventima i na www.eventim.hr.

Naslovnica Promo

Najčitanije