POZIVAMO VAS NA II KUP UDICA SONIK Natjecanje u lignjolovu iz broda!

POZIVAMO VAS NA II KUP UDICA SONIK

Svi podaci o natjecanju:

1. Priređivač natjecanja: ŠRD “Zubatac” Zadar i trgovina „Udica – Sonik“ Zadar
2. Datum natjecanja: subota 23.09.2017.
3. Trajanje natjecanja: lovi se 5 uzastopnih sati. Početak natjecanja u subotu 23.09.2017. u 15:00 h. Kraj natjecanja u 20:00 h.
4. Područje natjecanja: Virski brak
5. Pravo nastupa: imaju svi članovi udruga s važećom sportskom dozvolom i članskom iskaznicom.
6. Prijave za natjecanje: primaju se u trgovini „UDICA–SONIK „ do srijede 20.09.2017. godine
7. Verifikacije natjecatelja: okupljanje natjecatelja u 13:30 h u JK „USKOK“ (Vitrenjak) i podjela natjecateljskih brojeva do 14:00h. U 14:00h polazak u zonu lova. Za natjecatelje koji zakasne smatrat će se da su odustali od natjecanja.
8. Pravila:
- Ribolov je dozvoljen štapom ili iz ruke s jednim priborom. Od umjetnih mamaca mogu se koristiti svi ISKLJUČIVO umjetni mamci namijenjeni lovu liganja i sipa.
- Lovi se ekipno. Ekipu čine 3 člana u brodici uključivši barkarijola.
- Minimalni razmak između brodova je 20m.
- Boduju se lignja i sipa na način 1gr = 1 bod
- Ekipa s ostvarenim većim zbrojem težine ulova ujedno ima i bolji plasman, ukoliko 2, ili više ekipa imaju jednaku težinu ulova, bolji plasman ostvaruje ekipa s većim brojem ulovljenih liganja i sipa. Ukoliko je i tu izjednačen rezultat prednost ima ekipa koji ima najtežu pojedinačnu lignju.
9. Sav ostvareni ulov zadržava organizator natjecanja.
- Predaja ulova nakon završetka natjecanja se vrši na matičnom brodu u zoni lova do 20:30h. Nakon vaganja ulova slijedi priprema zajedničke večere od ulovljenih liganja u restoranu JK „Uskok“
10. Maksimalan broj prijava: 20 ekipa
11. Odgovornost: organizator, te svi pojedinci uključeni u organizaciju natjecanja unaprijed otklanjaju svu odgovornost za naknadu štete koja može proizaći iz ovog natjecanja. Ekipe nastupaju na vlastitu odgovornost i pristupajući verifikaciji potvrđuju da su upoznate s propozicijama natjecanja.
12. Ostale napomene: svako kršenje pravila i propozicija povlači za sobom diskvalifikaciju. Svaka ekipa može izjaviti žalbu natjecateljskoj komisiji. Taksa za žalbu je 200,00 kuna. Za sve što nije navedeno ovim propozicijama važeći je pravilnik o natjecanju HSŠRM.

Kotizacija: 180,00kn po ekipi

Naslovnica Promo

Najčitanije