StoryEditorOCM
PromoFOTO: OTVOREN NAJVEĆI TOMMY U ZADRU

Hipermarket na Putu Bokanjca kupcima nudi brojne pogodnosti, mnogi su pohrlili po njih

3. listopada 2017. - 16:09
tommy22-031017

Važno je biti prvi, zato su brojni kupci već u utorak ujutro stigli na otvorenje Tommy hipermarketa u Zadru kako bi ostvarili brojne pogodnosti. Izgrađen na Putu Bokanjca 37 i opremljen po suvremenim standardima, ovaj hipermarket predstavlja osvježenje u trgovačkoj ponudi grada Zadra. Prvi je to Tommy hipermarket u gradu i najveći u čitavoj Županiji. To je 16. poslovnica Tommyja u Zadru i 38. u Zadarskoj županiji te 194. prodajno mjesto Tommyja u Hrvatskoj.

Ponudu ovog hipermarketa standardno karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno se ističu odjeli mesnice, ribarnice, svježeg voća i povrća, gastronomije, te pekarsko-slastičarskih proizvoda „Bobis“.

Površina korisnog prostora iznosi preko 5000 metara četvornih uz veliki broj parkirnih mjesta za kupce te natkrivene garaže.

Vrijednost cjelokupne investicije približno iznosi 5 milijuna eura, a zaposleno je novih 50 radnika. Kao društveno odgovorna kompanija koja je i partner lokalne zajednice, prigodom otvorenja novog hipermarketa u Zadru, Tommy je donirao financijska sredstva Ligi za borbu protiv raka i Općoj bolnici Zadar, a poduprijet će i druge projekte od općeg značaja za grad Zadar i Zadarsku županiju.

Posebno dobra vijest za kupce je da Tommy trenutno provodi najveću nacionalnu nagradnu igru sa fondom većim od pola milijuna kuna, a osvojiti se mogu automobili marke Audi.
 

25. travanj 2024 00:05