DODATNI TERMIN 'Dame biraju' - treći put

DODATNI TERMIN

Najveći kazališni fenomen na ovim prostorima, jedna od najgledanijih i najzabavnijih predstava u regiji „Dame biraju“ Alteatra iz Sarajeva dolaze u Zadar treći put u petak 17.11. u Klub Arsenal.

Zbog ogromnog interesa publike u samo nekoliko dana raspordana je predstava u 20 sati.

Ipak, svi oni koji nisu bili dovoljno brzi da dođu do ulaznica doći će na svoje jer će se u istoj večeri održati ijoš jedna izvedba u 18.00 sati.  

Predstava je najizvođenija predstava u BIH u zadnje 2 godine. Redatelj Admir Glamočak i glumačka ekipa dobili su brojne nagrade na festivalima u regiji. Kada se zbroje bosanski humor i pohvale struke dobiva se izvrsna komedija koju svakako treba gledati.

Predstava je rađena po oskarovskom filmu „Full monty - Skidajte se do kraja“– šestorica glumaca: Enes Salković, Adnan Goro, Emir Fejzić, Sanjin Arnautović, Mirza Dervišić, Davor Sabo, Dalibor Brkić i dvije glumice: Nancy Abdel Sakhi i Amila Terzimehić od prve izvedbe postali su apsolutni hit, prvo u BIH a onda u regiji.

 

Petorica mladića, bez posla i novca vide rješenje svojih problema u oglasu za posao stripera u noćnom klubu. Zato ovi nevješti erotski plesači odlučuju da uz pomoć zgodne instruktorice plesa nauče komplicirane koreografije i dobiju posao. Na kraju, ovi zgodni momci skidaju plesne korake i garderobu dovodeči atmosferu do usijanja. 

Pametan humor, izvanredne plesne točke i sjajna muzika te neobičan striptiz, tako se u najkraćem može opisati predstava „Dame biraju“ za koje su karte danima unaprijed rasprodane gdje god da gostuje.  Glumci su omiljeni posebno dalmatinskoj ženskoj publici koja ih uvijek isprati s oduševljenjem i ovacijama te aplauzom koji traje i traje... 

Da li će dame i ovaj put momke ispratiti i bacanjem grudnjaka i drugih djelova odjeće na scenu ostaje nam da to vidimo u ZADARSKOM KLUBU ARSENAL U  PETAK  17.11. u 18.00 i u 20.00 sati.

Interes za ulaznice je veliki a mogu se kupiti  putem Croatia-ticketsa, Eventima i u turističkoj agenciji Aquarius Zadar.

Naslovnica Promo

Najčitanije