StoryEditorOCM
PromoŠAMPIONI HUMORA DOLAZE

Urnebesna hit komedija "Kod Tita u raju" već je rasprodala prvi pušteni kontigent ulaznica

Piše CROATIA TICKETS
16. studenog 2017. - 14:10

Predstava Kod Tita u raju je komedija koja puni dvorane širom regije, a kako i ne bi, kad su glavni likovi Tito, Franjo Tuđman i Slobodan Milošević.

Predstava, kako autori kažu, govori mnogo o današnjoj političkoj i društvenoj situaciji na prostorima nekadašnje Jugoslavije te povijesnim greškama koje su dovele do raspada bivše države. Sve to, kroz političku satiru i izvrsne imitacije poznatih političkih likova, koji će publiku nasmijati do suza.

 

Ova satirična komedija je u zagrebačkom kazalištu “Vidra”, odigrana tri puta zaredom u jednom danu, a izvodila se još i u Rijeci na Sušaku (dvije predstave) te u Metkoviću i Karlovcu gdje su dvorane bile premale da prime svu zainteresiranu publiku. Predstava je u Beču rasprodana desetak dana prije, a uspjela je do posljednjeg mjesta napuniti i dvoranu u Frankfurt. Karta više tražila se i u BiH-a, Srbiji i Sloveniji.

 

U predstavi se prikazuje situacija u kojoj Josip Broz Tito, uređujući raj za svoju Jovanku traži ličioce. Na ovaj oglas javljaju se Franjo Tuđman i Slobodan Milošević, a onda nastaje dijaloška komedija koja će publiku nasmijati do suza. 
Poslije Hrvatske i BiH Tito, Franjo i Slobodan spremaju se na put u Švedsku i Norvešku na petnaestodnevnu turneju. Pa na red dolazi i Švicarska, gdje će naša dijaspora moći pogledati ovu komediju.

 

U predstavi igraju Andrija Kovač u izvanrednoj imitaciji Josipa Broza Tita, kao i Ranko Goranović, koji je koautor predstave i postavljač scene, zajedno sa Izvršnim producentom Fikretom Mehmedalićem koji u predstavi tumači lik Franje Tuđmana i Paje (Bosanca). Tu je i miljenik ženske publike, poznati lik iz filmskih sapunica, Marko Vučković, koji se nevjerojatnom glumačkom izvedbom približio liku igrajući originalan glas i imitaciju Slobodana Miloševića. U ovoj ulozi je nadmašio i originalnog Slobodana Miloševića. 

 

Ovo je komedija za koju se uvijek traži ulaznica više, zato požurite po svoju ulaznicu i budite dio najvećeg humorističkog spektakla u regiji i inozemstvu.

Ulaznice možete kupiti online preko Croatia Tickets sustava i to klikom na link ispod ovog teksta, dok je fizička kupnja moguća sat vremena prije predstave.

19. travanj 2024 22:08