StoryEditorOCM
PromoU BLAGDANSKOM PERIODU

Super događanja u Supernova centru Zadar

Piše Zadarski.hr
27. studenog 2017. - 11:47
poklon bon 1140x550px

Supernova centar Zadar u nadolazećem blagdanskom periodu donosi brojna super događanja koja će trajati tijekom cijelog prosinca. Uz mnoštvo shopping pogodnosti, sve posjetitelje očekuje i poseban Adventski program. Već ove subote, 2. prosinca, doživite najbolji blagdanski ugođaj i shoppingirajte u društvu svojih najmilijih.

Pridružite nam se od 16 sati na kreativnim radionicama izrade adventskih kalendara i vjenčića te uz pomoć naših kreativnih stručnjaka, svoje rukotvorine ponesite sa sobom ili ih poklonite nekome dragome. Naše najdraže mališane kao i uvijek očekuju slatka iznenađenja koja će dijeliti vesela kostimirana družina: polarni medo, sob, snjegović i bor. U prizemlju centra iskusite čari odlične ponude domaćih proizvoda u sklopu Božićnog sajma.

Obavite najbolji shopping jer Supernova centar Zadar ima još jednu super mogućnost za sve one koji imaju dileme oko blagdanskih poklona. Ako ne znate što pokloniti tu je novo idealno rješenje u obliku poklon bonova koji se se mogu koristiti u svih 10 Supernova centara što obuhvaća više od 500 trgovina.

Pridružite nam se u Supernova centru Zadar i uživajte u istinskom blagdanskom shopping ozračju koji će zadovoljiti svačiji ukus. 

26. travanj 2024 15:24