StoryEditorOCM
PromoFOTO: PREUREĐEN SUPERMARKET SPAR U TC SUPERNOVA

Obnovljenu trgovinu otvorile zvijezde televizijskog showa!

Piše Promo
29. studenog 2017. - 11:54
spar5-291117_resize.JPG

Obnovljeni supermarket SPAR u TC Supernova ponovno je otvorio svoja vrata u srijedu ujutro, nakon završetka velike sanacije štete od rujanske poplave.

- U potpunosti smo morali renovirati supermarket. Svi proizvodi su morali biti uništeni, a kompletni inventar zamijenjen. No sada smo otvorili svoja vrata i u potpunosti preuredili supermarket – rekla nam je Nives Fett, voditeljica odnosa s javnošću tvrtke SPAR.

Budući da je riječ o trgovini s prehrambenim proizvodima, obnova je bila dugotrajnija i detaljnija. Bilo je potrebno, između ostalog, obnoviti potopljene zidove i podove, zamijeniti instalacije i osigurače, očistiti svu opremu i zamijeniti onu koja se nije mogla dezinficirati.

Na svečanost otvorenja došle su i zvijezde televizijskog showa „3,2,1 – kuhaj“, Silvijana Dražević i Marica Krstić, kojima je i pripala čast da presijecanjem vrpce otvore obnovljeni supermarket. Kuharice su rekle kako su upravo SPAR proizvodi bili dobitna kombinacija za njihove pobjede.

Uz brojne pogodnosti i akcije koje očekuju sve posjetitelje, na izlazu iz supermarketa otvorena su i „Vrata sreće“ kroz koja posjetitelji nakon obavljene kupnje mogu proći te osvojiti poklon pakete ili poklon bonove.

SPAR također namirnicama sponzorira humanitarnu akciju koju je u ovo predblagdansko vrijeme pokrenula Silvijana Dražević. Cilj je okupiti brojne zadarske kuhare koji pripremiti prigodne delicije u dva doma za starije osobe u Zadru.

19. travanj 2024 20:37