StoryEditorOCM
PromoU SUPERNOVA CENTRU ZADAR

Dodatni popusti na sezonska sniženja u sklopu Super subote

Piše Promo
11. siječnja 2018. - 11:15
super_subota_proljeće_848x450px_Zadar

Nova godina donosi nove izazove, a najbolje ju je započeti uz iznimno niske cijene, jer u trgovinama Supernova centra Zadar vladaju najbolja sezonska sniženja. Zato nikako ne propustite ovu Super subotu, 13. siječnja, koja donosi dodatne popuste na već aktualna sezonska sniženja.

Najbolji shopping obavite u više od 90 trgovina u kojima su istaknuta brojna super sezonska sniženja do čak 70%. Među posebnim popustima u sklopu Super subote izdvajamo: dodatnih 20% na već snižene artikle u trgovini Humanic, dodatnih 20% na sniženi asortiman u trgovini Nike kao i 10% na sav sniženi asortiman u trgovini Six. Popusti vas očekuju i na nove kolekcije: 10% na novu kolekciju brenda s.Oliver, 15% na novu Cool Club kolekciju u trgovini Baby Center, do 30% na novu kolekciju trgovine Kerver i 15% na ukupnu kupovinu iznad 200 kuna u dm-u.

Iskoristite najbolji period godine za najpovoljniju kupovinu i uhvatite fenomenalne uštede u sklopu prve ovogodišnje Super subote. Više informacija o svim popustima koji Vas očekuju pronađite na https://supernova.hr/hr/zadar ili na Facebook stranici. 

25. travanj 2024 00:28