StoryEditorOCM
PromoSUPERNOVA CENTAR - NAJBOLJI PROLJETNI SHOPPING

Super subota s najvećim brojem popusta do sada!

Piše Promo
13. travnja 2018. - 12:59
super_subota_proljeće_1140x550px_Zadar

Vrijeme je za proljetni shopping uz najbolje popuste u sklopu još jedne Super subote. Dođite 14. travnja u još veći Supernova centar Zadar i iskoristite mnoštvo ponuda koje će vam donijeti fantastične uštede.  
 
Ako još uvijek niste obnovili svoju garderobu proljetnim odjevnim kombinacijama, odvojite vrijeme ove Super subote i odaberite sve što želite po najboljim cijenama. Naše trgovine pripremile su odlične popuste i akcije na svoje proljetne kolekcije i puno više od toga.  
 
Među posebnim ponudama izdvajamo: 30% popusta na svu obuću po redovnim cijenama u Adidasu, 30% popusta na kupnju odijela i dvije košulje iz nove kolekcije Di Caprio by Varteks, 30% popusta na jakne u Tom Tailoru, 20% popusta na novu kolekciju tenisica u trgovini Nike, 20% popusta na cijeli asortiman u Hervisu, od 20 do čak 70% popusta na sav asortiman u trgovini Posteljine.hr te 25% popusta u novootvorenoj trgovini Lonci i poklopci by Bajde.  
 
Više informacija o posebnim ponudama i popustima koje Vas očekuju ove Super subote, u još boljem i većem centru, pronađite na https://supernova.hr/hr/zadar ili na Facebook stranici centra

Subota, 14. travnja, dan je za najbolji proljetni shopping – Vidimo se!

25. travanj 2024 12:06