StoryEditorOCM
PromoKRALJICA ESTRADE OTVARA KONCERTNU SEZONU BAZENA ILIRIJA U BIOGRADU NA MORU

Sa Severinom je zagarantirana atmosfera za pamćenje!

Piše Promo
3. srpnja 2018. - 14:05
Bazen_koncerti_FB_event_Severina

Kraljica estrade Severina velikim koncertom 14.07.2018. u 22.30 h na otvorenom bazenu ''Ilirija'' u Biogradu na Moru otvara koncertnu sezonu ljeta 2018.!

Sa Severinom je zagarantirana atmosfera za pamćenje uz singlove s novog albuma ali i hitove kao što su "Tvoja prva djevojka", "Dalmatinka", "Trava zelena", "Djevojka sa sela", "Ja samo pjevam", "Virujen u te", "Pogled ispod obrva", "Moja štikla", "Gas, gas", "Tridesete", "Brad Pitt", "Uzbuna", "Dobrodošao u klub", "Uno momento", ''Unaprijed gotovo'', ''Tutorijal'' i druge.

Jedinstvena mediteranska atmosfera, stari i novi hitovi, odličan provod – samo su dio opisa večeri koja vas čeka! Ovaj glazbeno-scenski spektakl nemojte propustiti jer Severina najavljuje nikad bolju zabavu u Biogradu na Moru.

Osim toga Ilirija d.d. vam sprema bogat program sa vodećim hrvatskim glazbenicima na ljetnoj pozornici.

Nakon što je kralj sevdaha prošle godine digao na noge prepuni bazen, svi koji su propustili ovaj spektakl i nisu uspjeli kupiti ulaznice na vrijeme, imaju priliku da ovaj put budu brži i osiguraju svoju ulaznicu za koncertni spektakl ljeta!

Sa glazbenim opusom omiljenim svim generacijama, Halid Bešlić - koji svojim glasom i umjetničkom interpretacijom osvaja publiku, dolazi na pozornicu bazena ''Ilirija'' u Biograd na Moru 28.07.2018., s početkom u 22.30 h.

U gotovo 40 godina pjevačke karijere, Halid Bešlić je objavio više od 20 albuma, a njegove hitove poput „Zlatnih struna“, „U meni jesen je“, „Prvog poljupca“, „Malo je, malo dana“, „Miljacke“... pjevaju uglas svi naraštaji.

Ne propustite koncertni spektakl pun bezvremenskih hitova, večer uzajamne ljubavi i plesa te večer o kojoj ćete zasigurno dugo pričati.

Osim navedenih, koncertnu sezonu će začiniti pjevač koji svakom novom pjesmom i koncertom pomiče granice, a ljubav prema muzici, energični nastupi i vokalne sposobnosti izdvajaju ga od ostalih - Tony Cetinski stiže 3.08.2018. s početkom u 22.30 h, u Ilirijin Bazen. Toni će publici na bazenu Ilirija pokloniti najljepše ljubavne hitove iz svoje dugogodišnje i uspješne karijere a neke od njih su “Zabluda”, “Opet si pobjedila”, “23 prosinac”, “Ako to se zove ljubav”, “Kad žena zavoli”, ''Mjesečar'' i mnoge druge hitove koji su obilježili njegovu karijeru.

Koncertnu sezonu će zatvoriti jedan od omiljenih hrvatskih pop-rock bendova Parni Valjak 15.08.2018., s početkom u 22.30 h. Nakon više od osamnaest godina, ljubitelji bezvremenskih hitova kao što su "Sve još miriše na nju", "Ljubavna", "Dođi", "Jesen u meni", ''Prokleta nedjelja'' i drugih ponovno će doći na svoje.

Za ovu je koncertnu poslasticu bespotrebno je birati epitete. Svi koji su se jednom našli na koncertu Parnog Valjka, znaju kakav ih tretman očekuje, a ništa manje neće dobiti niti publika koja 15.08.2018. odluči doći u bazen Iliriju.

Ulaznice (za stajanje/sjedenje) po 100,00 kn za sve koncerte su dostupne na sljedećim prodajnim mjestima:
llirija Travel agencija, Hotel Ilirija, Hotel Adriatic, Hotel Kornati, Marina Kornati, Camp Park Soline, te online preko Ticketshop.hr.

Vip ulaznice (uključen stol sa sjedećim mjestom) po cijeni od 150,00 kn dostupne isključivo u agenciji Ilirija Travel.

Za dodatne informacije oko ulaznica obratite se na info@arsenalzadar.com ili na 099 210 3309.

Sve informacije o koncertima pratite na facebook stranici Ilirija Resort - Hotels & Villas

20. travanj 2024 12:35