StoryEditorOCM
PromoALGEBRA ČASTI ČETVRTKOM!

Iskoristite najveću godišnju akciju i upišite programe obrazovanja uz 34 posto popusta!

Piše Promo
16. srpnja 2018. - 12:55
_MG_2106

Uz minimalnu upisninu četvrtkom, najesen započnite obrazovanje za web dizajn, programiranje, računalne mreže, EU fondove ili internetski marketing čak 34 posto povoljnije

Tijekom sljedeća dva četvrtka, Algebra nudi popust od 34 posto na iznose školarine za programe obrazovanja iz područja programiranja, sistemske i mrežne administracije, mrežnih tehnologija, grafičkog i web dizajna te EU fondova. Zainteresirani polaznici popuste mogu ostvariti još 12. i 19. srpnja u svim Algebrinim poslovnicama širom Hrvatske, a programi obrazovanja mogu se pohađati online ili uživo od predstojeće jeseni.

Kako bi omogućila što većem broju polaznika da s početkom nove poslovne sezone, odmah nakon godišnjih odmora, ujedno steknu i nova znanja i vještine koja će im omogućiti poslovni i osobni napredak, Algebra tijekom sljedeća dva četvrtka u sklopu ljetne akcije nudi popust od 34 posto na neke od najzanimljivijih programa obrazovanja koje ima u svojoj ponudi.

Po posebno povoljnoj cijeni sada se mogu upisati sljedeći programi: Voditelj izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova; Samostalni knjigovođa; Voditelj projekata ruralnog razvoja; Specijalist za internetski marketing; Web dizajner ili Web programer; Programer Internet aplikacija - PHP ili ASP.net; Sistemski i mrežni administrator; Cisco akademija; Administrator baza podataka; Grafički dizajner; CAD specijalist; 3D dizajner; Specijalist za digitalni video i montažu; te Programer Android aplikacija.

Radi se o programima obrazovanja trajanja jednog semestra, s upisom zvanja u e-radnu knjižicu odnosno izdavanjem uvjerenja o osposobljavanju, nakon uspješnog polaganja ispita. Pogodnosti vezane uz ljetnu akciju Algebre mogu se ostvariti još 12. i 19. srpnja u Algebrinim centrima širom Hrvatske, a vrijede za pohađanje nastave u učionicama ili putem interneta. Više informacija o uvjetima ovih posebnih pogodnosti i popusta te svim spomenutim programima obrazovanja može se pronaći na sljedećoj poveznici.

19. travanj 2024 11:08