StoryEditorOCM
PromoSUPERNOVA

Još više popusta uz Super subotu!  

Piše Promo
13. srpnja 2018. - 11:40
Supernova-SS-banner-970x250

Super ljetni shopping očekuje vas ove Super subote, 14. srpnja, u Supernova centru Zadar. Ne tražite više poseban izgovor za shopping kada je riječ o Super suboti koja donosi najbolje ponude i super popuste na brojne kolekcije, darovne asortimane i razne druge artikle.

Sve na jednom mjestu pronaći ćete upravo na adresi Ulica akcije Maslenice 1 u Zadru gdje se nalazi najveća shopping destinacija u Dalmaciji, Supernova centar Zadar. Među super popustima izdvajamo: do 40% na odabrane artikle u trgovini ShoeBeDo, vruće popuste do 50% u trgovini Tom Tailor, do 50% u trgovini OVS te do 50% u trgovini Office Shoes. Omogućite svojoj koži i kosi najbolju njegu uz rasprodaju trgovine L’occitane koja donosi do 30% na dio asortimana.

Za one koji su spremni na novu sezonu i nove kolekcije, u trgovinama s.Oliver i comma mogu iskoristiti 10% niže cijene na nove kolekcije.

To nije sve jer su se naše trgovine pobrinule i za vaše najmlađe. Za sve roditelje trgovina Magic Baby pripremila je 15% popusta na sav asortiman dok se u trgovini Müller krije 15% popusta na sve igračke.

Više informacija i detaljan popis svih popusta koje Vas očekuju ove Super subote, pronađite na https://supernova.hr/hr/zadar ili na Facebook stranici centra.

Vidimo se u Supernova centru Zadar!

19. travanj 2024 16:40