RESERVED KONAČNO U ZADRU Pronašli smo idealnu modnu destinaciju za vaš ljetni shopping

RESERVED KONAČNO U ZADRU

Popularni high street brand RESERVED otvorio je vrata svoje prve trgovine u najvećem zadarskom shopping centru Supernova. Prva RESERVED trgovina u Zadru prostire se na dvije etaže, a u bogatoj ponudi kupci mogu pronaći žensku i dječju odjeću, obuću i modne dodatke. Dobrodošlicu brandu kojeg su s nestrpljenjem čekali brojni Zadrani, poželjeli su i brojni influenceri iz Hrvatske i regije.

Večer prije otvorenja u čarobnom ambijentu Garden Lounge bara u Zadru organizirano je druženje predstavnika RESERVED branda i influencera kao uvod u RESERVED zadarsku modnu priču. Luka Nižetić, Damir Kedžo, Ana Bacinger, Lidija Lešić – samo su neka od imena koja su odlučila podržati ovaj brand, a Zadar je osim hrvatskih influencera ugostio i influencere iz Srbije, Rumunjske i Češke. Povezanost RESERVED i influencera nimalo ne čudi s obzirom da dizajneri branda inspiraciju pronalaze na modnim pistama prestižnih dizajnerskih brandova, ali i u uvijek originalnim influencerima.

Velik dio RESERVED kolekcije koja prati najnovije modne trendove trenutno je na sniženju pa nema sumnje da će RESERVED postati omiljena modna destinacija za vaš ljetni shopping.

RESERVED je poljski brand u vlasništvu LPP grupacije, jedne od najdinamičnijih brzorastućih tvrtki u srednjoj i istočnoj Europi. Tvrtka upravlja lancem od 1700 prodajnih mjesta sa ukupnom površinom većom od milijun kvadratnih metara, a prodajna mjesta nalaze se diljem 20 zemalja u Europi, Aziji i Dalekom istoku. U vlasništvu LPP grupacije nalaze se i brandovi: Cropp, House, Mohito i Sinsay. Otvaranje zadarske trgovine nije kraj LPP ekspanzije u ovoj regiji. U narednoj godini LPP će proširiti svoj portfelj novom trgovinom u Bosni i Hercegovini.

 

Naslovnica Promo

Najčitanije