StoryEditorOCM
PromoEKSKLUZIVNI KONCERT

Glazbena čarolija na Forumu u Zadru 13. i 14. kolovoza

Piše PROMO
7. kolovoza 2018. - 12:13

Ovoga nas kolovoza na Forumu u Zadru, u samo dva dana, čekaju dva ekskluzivna koncerta koja će ovo, ionako već vruće ljeto, učinit još užarenijim.

Prva kreće jedna od najvećih vokalnih skupina u svijetu - Perpetuum Jazzile,  koja će ponedjeljak 13. kolovoza s početkom u 21h održati svoj koncert

Na zadarskom Forumu, ova ponajbolja svjetska vokalna skupina održati će hrvatsku premijeru novog, dvostranog studijskog albuma, Both Sides. Koncert u Zadru producira Tomislav Kašljević, a publici će se pružiti nezaboravan doživljaj, bogata harmonija i nevjerojatna energija izvođenja djela nekih od najvećih svjetskih izvođača.

Već sutradan, u utorak 14. kolovoza, od 21 sat, zadarskim Forumom odzvanjat će zvuci prekrasnog glasa naše pop dive Nine Badrić

Koncert koji nam predstoji u Zadru uključit će raskošnu produkciju, koja će dodatno upotpuniti ovu ljetnu koncertnu promociju novih Nininih hitova koji će se naći na iščekivanom albumu, ali i svih onih uspješnica koje znaju sve generacije domaće publike.  Jer iza Nine je doista više od dva desetljeća  blistave  glazbene karijere, u kojoj je svoju prepoznatljivost, uz brojne regionalne megahitove, izgradila i vrhunskim glazbeno-scenskim live nastupima.

Ulaznice su dostupne online i to na www.croatia-tickets.com, gdje ih najlakše i možete kupiti. Dovoljno je da odaberete događaj, ulaznice ubacite u košaricu i izvršite plaćanje nekom od kartica, a ulaznice stižu na email adresu. Cijena je identična kao i na fizičkom prodajnom mjestu, bez ikakvih dodatnih naknada.
 
Online kupnja moguće je i na www.eventim.hr te na www.ulaznice.hr dok se fizički iste mogu kupiti u TIC-u u palači Cedulin te pokraj Arheološkog muzeja, kao i na Eventim  i Ulaznice.hr prodajnim mjestima.

20. travanj 2024 03:21