StoryEditorOCM
PromoMATCHBANKER VAM NUDI

Brze pozajmice - potpuno besplatno!

Piše Zadarski.hr
16. listopada 2018. - 15:20
promo

Što su brze pozajmice i krediti?

Brzi krediti i pozajmice su stvoreni da vam pomognu u neočekivanim životnim situacijama. Bilo da vam se pokvari automobil ili da hitno morate otići na put, brze pozajmice mogu biti dobro rješenje.

Naravno, ulazak u dugove nikada nije preporučljiv. Međutim, trenutno se na hrvatskom tržištu nudi nekoliko povoljnih opcija koje vas financijski ne bi previše opteretile. Na primjer, postoje krediti koji nemaju apsolutno nikakvih troškova ukoliko odaberete rok otplate od 30 dana. Ovo znači da je moguće pozajmiti nekoliko tisuća kuna potrebnih za neke od nepredvidivih troškova života - potpuno besplatno.

Takve brze pozajmice možete pronaći na stranici Matchbanker, koja vam omogućava brz i jednostavan pregled kreditnih opcija i njihovih uvjeta.

U čemu je kvaka

Sada kada znate da možete doći do pozajmice isti dan, objasnit ćemo vam u čemu je kvaka. Ukoliko niste u mogućnosti vratiti posuđen novac u 30 dana, kamate i troškovi postanu ogromni. Zato naglašavamo da trebate pomno isplanirati otplatu zajma i imati plan B ukoliko se opet nađete u nekakvoj neočekivanoj situaciji (npr. plaća kojom ste namjeravali otplatiti zajam vam kasni, investicija nije bila profitabilna, itd.).

Ne preporučamo pozajmljivanje novca za zabave, putovanja iz razonode, shopping i slično. Imati dugove velika je odgovornost i ljudima izaziva mnogo stresa u životu. Zato koristite brze pozajmice isključivo kao predujam u situacijama u kojima vam je novac apsolutno neophodan.

U sljedećem odjeljku odajemo vam pet trikova kojima možete uštedjeti novac za razonodu. Ne brinite se, naši trikovi su toliko lagani da nećete ni osjetiti pritisak štednje!

Pet trikova za poboljšanje vaše financijske situacije

Riješite se svega što ne koristite! Velike su šanse da je i vaš podrum zakrčen prastarim namještajem i stvarima na čije ste postojanje u potpunosti zaboravili. Učinite si uslugu i riješite se svega za čime niste posegnuli u zadnjih godinu dana. Naravno, prvo pokušajte te stvari prodati (npr. na Njuškalu) i nešto zaraditi. Ukoliko vam prodaja ne uspijeva, dodatno si rasteretite um doniranjem ili bacanjem tih nepotrebnih stvari.

Riješite se nepotrebnih pretplata! Bilo da je riječ o novinama, časopisima, online platformama ili članstvu u teretani koje nikada ne koristite - otkažite sve! Ovakve stvari su luksuz, a ne potreba te sigurno možete pronaći jeftinije alternative, kao na primjer vježbanje kod kuće.

Ne kupujte neplanirano! Odredite si dan u tjednu za obavljanje tjednog shoppinga, eventualno dva, te nemojte ići u trgovinu bez popisa namirnica koje vam trebaju. Budete li se uistinu pridržavali vašeg popisa, bez sumnje ćete osjetiti razliku u konačnom iznosu kupnje.

Pronađite alternative skupim proizvodima! Ovaj savjet ne treba mnogo objašnjavati - pronađite jeftinije marke ili uspoređujte kataloge lokalnih supermarketa kako biste pronašli željeni proizvod po najnižoj cijeni.

Pratite vaše financije! Jako je važno znati na što, kada i gdje trošite vaš novac. Saznajte ima li vaša banka mobilnu aplikaciju preko koje možete pratiti sve transakcije, ili preuzmite neku od drugih financijskih aplikacija za praćenje troškova (npr. My Budget Book). Alternativna opcija bi svakako bila bilježenje troškova na papiru.

Uz ovih pet jednostavnih trikova, na kraju mjeseca ćete sigurno završiti s više novca u proračunu. Ukoliko to još uvijek ne bude dovoljno za ostvarenje vašeg cilja, možete doći do brze pozajmice online na Matchbanker.hr.

25. travanj 2024 03:16