StoryEditorOCM
PromoNAJLJEPŠI DOŽIVLJAJ BLAGDANA

Supernova centar Zadar pripremio je najzabavniji prosinac

Piše Promo
30. studenog 2018. - 11:52
14_Zadar_SN web_848x450px[2]

Za svoje vjerne posjetitelje Supernova centar Zadar pripremio je najzabavniji prosinac - svakoga vikenda u prosincu, sve do Božića, mali i veliki ljubitelji blagdanske čarolije uživat će u bajkovitim radionicama, zabavnom blagdanskom sadržaju u centru i super shoppingu.

Čarobni trenuci pred najljepši obiteljski blagdan kreću već prvog dana prosinca kada je na redu prva blagdanska radionica za najmlađe posjetitelje Supernova centra. U subotu, od 16 sati, prizemlje novog dijela centra pretvara se u poštanski ured Djeda Mraza, a mališani će, uz pomoć vilenjaka i drugih super pomoćnika u Djedovom poštanskom uredu, ispisati svoje božićne želje, odabrati šarenu kuvertu, nalijepiti poštansku markicu i poslati svoje pismo puno želja na Sjeverni pol. Na dvosatnoj subotnjoj radionici djeca će učiti izrađivati i božićne čestitke, i to na način na koje su ih izrađivale naše bake, te ih združenim vilenjačkim snagama poslati na adrese onih koje vole.

Supernova je pripremila i prigodne nagrade: mali posjetitelji moći će osvojiti poklon-bonove s kojima već mogu kupiti božićni poklon omiljenim osobama - ili naravno nagraditi vrijednoga sebe - uz besplatne fritule te puno smijeha i dobre zabave. Pridružite se čarobnoj radionici u Supernova centru i uživajte u početku blagdanske čarolije! Ne zaboravite ni svoje pripreme za blagdane obaviti na vrijeme - uštedite vrijeme i iskoristite priliku da prije božićnih gužvi obavite super shopping u više od 140 trgovina Supernova centra Zadar.

20. travanj 2024 08:30