StoryEditorOCM
PromoPRVI PUT U SUPERNOVA CENTRU ZADAR – AUDICIJA KAKVU JOŠ NISTE VIDJELI

Dovedite djecu u društvo vilenjaka, Djeda Božićnjaka, Soba, Borka Bake Mraz… Očekuje vas veselo adventsko druženje!

Piše Promo
14. prosinca 2018. - 09:23
IMG_2937

Blagdansko ozračje Supernova centra Zadar nastavlja se i ove subote, 15. prosinca uz audiciju kakvu zasigurno još niste vidjeli.

S početkom u 16 sati na 1. katu centra, pored dječje igraonice, očekuje vas bogat zabavan program uz vesele vilenjake, Djeda Božićnjaka, Baku Mraz i neizostavnog Soba i prijatelja Borka. Dječja mašta neiscrpan je izvor zanimljivih pitanja koja mališani znaju postaviti svojim roditeljima, a zasigurno je jedno od njih vezano za vesele vilenjake Djeda Božićnjaka.

U Supernova centru Zadar očekuje vas interaktivna predstava „Zadnji poziv: audicija za vilenjake“ koja će dati odgovor na pitanja kao što su: kako su vilenjaci dobili svoj posao? Što sve vilenjaci moraju znati i kako je raditi za Djeda Božićnjaka? Ova zanimljiva interaktivna predstava poziv je svim roditeljima i djeci da se pridruže veseloj družini vilenjaka u društvu Djeda Božićnjaka, Soba, Borka i Bake Mraz.

Sva djeca će moći izraditi svoju vilenjačku iskaznicu, a u kreativnom kutku očekuje ih izrada anđela od krpica. Nikako ne propustite još jedno veselo adventsko druženje u vašem Supernova centru Zadar i iskoristite vrijeme za najbolji blagdanski shopping. Vidimo se!

19. travanj 2024 12:52