StoryEditorOCM
PromoZADNJA ADVENTSKA SUBOTA DONOSI IZNENAĐENJE

Supernova ima "Šlampavi Božić", a poklone za mališane spasila je Baka Mraz

Piše Zadarski.hr
21. prosinca 2018. - 12:32
SN Zadar_aka creshendo

Zamislite Božić bez darova i to sve zbog Djeda Mraza? Ne brinite jer se Supernova centar Zadar pobrinuo da nitko ne uništi blagdansko ozračje i čari ovoga Božića. Pozivamo vas da dođete ove subote, 22. prosinca u 16 sati ispred dječje igraonice na 1. katu Supernova centra Zadar gdje se sprema prava mala zavrzlama s Djedom Mrazom i Bakom Mraz.

Zadnja adventska subota pred Božić bit će pravo iznenađenje uz super program za sve male i velike posjetitelje. Ove godine šlampavi Djed Mraz je napravio pravi mali nered na Sjevernom polu, ali Baka Mraz je tu da spasi cijelu situaciju. U zanimljivoj i zabavnoj predstavi „Šlampavi Djed Mraz“ pogledajte kako se rasplela situacija i kako je Baka Mraz spasila Božić i darove. Zbog Bake Mraz mališanima će uspješno biti podijeljeni darovi uz pomoć vilenjaka i Soba. Ne propustite ni zabavne adventske igre koje najboljima donose Supernova poklon-bonove za kupovinu u trgovinama Supernova centra Zadar.

Tu je i kreativna radionica u kojoj će se izrađivati personalizirane kuglice za bor, a za atmosferu će se pobrinuti popularni zadarski bend A.K.A. Crescendo s božićnim pjesmama. Svoju uspomenu na ovo super događanje ponesite uz besplatno fotografiranje u Foto kutku.

Vidimo se u Supernova centru Zadar!

19. travanj 2024 08:44