StoryEditorOCM
PromoDOČEKALI SMO: KFC JE KONAČNO STIGAO U ZADAR I IMA POSEBNU PONUDU SAMO NA DAN OTVORENJA

Od idućeg četvrtka i Zadrani mogu uživati u svježe pripremljenoj piletini koja je za prste polizati!

Piše Promo
21. prosinca 2018. - 14:40
556A8226

Američki lanac restorana brze prehrane, poznat po hrskavoj piletini, će u četvrtak 27. prosinca službeno otvoriti svoj prvi restoran u Zadru, te sve Zadrane časti s posebnom ponudom samo na dan otvorenja – Košara s 15 Hot wings-a za samo 39 kn umjesto 65 kn!

Prvi zadarski restoran KFC nalazi se na križanju Jadranske magistrale i Ulice Bleiburških žrtava. Na jelovniku vas čekaju već dobro poznate poslastice: Kentucky Fried Chicken, pripremljena po 70-godišnjoj originalnoj recepturi, popularni hrskavi Hot and Spicy Stripsi, te vječni klasik Zinger sendvič.

Kentucky Fried Chicken ili skraćeno KFC je jedan od najpopularnijih lanaca brze prehrane specijaliziran za jela od piletine. Svježe pileće meso stiže u restorane dva do tri puta tjedno, te se zatim ručno panira i priprema u restoranskoj kuhinji neposredno prije posluživanja u legendarnim “košarama”.

"Kad je pukovnik Harland Sanders, osnivač KFC-a, otvorio svoj mali restoran, imao je samo jedinstven recept i vjeru u uspjeh.  Radio je s predanošću i dao najbolje od sebe da uspije. S jednakom vjerom djelujemo i mi nakon mnogo, mnogo godina." – izjavljuje Tamas Fukcius, regionalni predsjednik KFC-a.

Radno vrijeme restorana je svaki dan od 09:00 do 23:00 a petkom i subotom do 24:00.

27.12. će restoran biti otvoren od 12 sati.

Zadarski KFC trenutno ima otvorene pozicije za radna mjesta, a sve KFC novosti možete pratiti na društvenim mrežama:

16. travanj 2024 11:49