StoryEditorOCM
PromoPREPORUČAMO U KFC-U: CLASSIC KOŠARA

Klasika u najboljoj verziji - za prste polizati!

Piše Promo
9. siječnja 2019. - 10:53
classic 1

KFC nedavno je otvorio vrata svojeg prvog restorana u Zadru. Morali smo biti među prvima koji će isprobati hranu ovog svjetski poznatog brenda i otišli smo kući do kraja siti.

Od različitih jela s menija od kojih sva izgledaju jako ukusno, odlučili smo se za klasiku. Velika CLASSIC košara sa sočnim komadima piletine u originalnom tijestu KFC-a idealna je za dvoje ljudi, za večeru ili ručak, a može se i kao brz zalogaj podijeliti s prijateljima. Ono na što su nam skrenuli pozornost je da postoji i duplo izdanje ove košare koji će zasititi i veliko gladno društvo.

U glavnoj ulozi je isključivo svježe meso - samo s najboljih i provjerenih uzgoja. Popularna košara sadrži gotovo sve komade mesa koje KFC ima u ponudi. Unutra su blagi, ali paprenkasti Kentucky komadi piletine, Hot Wingsi koji dodaju svemu pikanterije, Stripsi te 2 porcije pommes fritesa.

Za punoću okusa - tu je i umak. Jelo je odlično u bilo kojem izdanju, pa se zato standardni ketchup može zamijeniti za bilo koji drugi umak, primjerice BBQ ili majonezu bez dodatne naplate. Svaka kombinacija oduševljava, pa tako svi ljubitelji umaka mogu uživati i u posebnoj ponudi - 3 umaka za 8 kuna.

Uz ukusan obrok mogu se isprobati i različite vrste gaziranih sokova, zahvaljujući čaši s besplatnim doljevima koja omogućava neograničeno konzumiranje gaziranih pića.

Klasika u najboljoj verziji - za prste polizati!

Gosti zadarskog KFC-a specijalitete mogu konzumirati kako u samom restoranu (uz suvremeni interijer i dobru glazbu u pozadini), tako i uz „drive thru" opciju koja će olakšati svim vozačima da svoj omiljeni obrok pokupe tijekom užurbanog dana.

Radno vrijeme restorana je svaki dan od 09 do 23 sati, a petkom i subotom do 24 sata.

08. svibanj 2024 19:00