StoryEditorOCM
PromoSUPER SUBOTA

Shopping s kojim osvajate vrijedne nagrade krije se u Supernova centru Zadar

Piše Promo
8. veljače 2019. - 12:13
093.JPG

Shopping subotom uvijek je posebno zadovoljstvo kada je u pitanju dobro nam poznata Super subota u Supernova centru Zadar. Dođite u subotu, 9. veljače, u mjesecu kada posebno slavimo ljubav i pronađite posebne darove za sve svoje voljene. Najsretnije ljubitelje shoppinga može iznenaditi i Supernova shopping patrola koja daruje tri puta po 1.000 kuna.

Dileme oko shoppinga uvijek se mogu riješiti dolaskom u Supernova centar Zadar, kada je na rasporedu još jedna Super subota. U mjesecu ljubavi očekuju vas super popusti koji će vam donijeti brojne uštede. Među popustima izdvajamo neke: 50% na cijeli asortiman u trgovini Golden Point, 50% na sve u trgovini Kerver, 10% na već snižene cijene u Buzzu, 20% na mirisne setove u Douglasu. Posebna pogodnost za sve roditelje je da mogu iskoristiti 50% popusta na drugi sat u igraonici Twister kako bi neometano shoppingirali dok su djeca u sigurnim rukama. Pronađite donje rublje po 50% nižim cijenama u trgovini Triumph, a prigodne modne dodatke pronaći ćete u trgovini Six po 20% nižim cijenama.

Uživajte u shoppingu koji garantira uštede uz Super subotu. Vidimo se u vašem omiljenom shopping centru Supernova Zadar!

 

26. travanj 2024 14:18